Haberler

AK Parti Genel Sekreteri Gül Fabrika İşçilerine Anayasayı Anlattı

Gaziantep'te fabrika işçilerine Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemini anlatan AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "türkiye güçlü olmazsa Suriyelileşir" dedi.

16 Nisanda yapılacak referanduma evet kampanyasına destek için çalışmalarına hız veren AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci organize sanayi bölgesinde bulunan fabrika işçileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Referandum için evet desteği isteyen Gül, yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemine neden evet denilmesi gerektiğini anlattı. Mevcut sistemin krizlere gebe olduğunu belirten Gül, "Şuanda yönetimde istikrar olabilir fakat yarın yine kriz çıkabilir. Bunun için biz bu anayasa değişikliğini getiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemi bu krizleri tamamen ortadan kaldıracak. Bir anaya kitapçığının fırlatılması bile bu ülkede 212 bankanın batmasına neden oldu. Ülkeye ağır faturaları oldu. İşte bizim amacımız bu ülkeye bir daha bu faturaların çıkmamasıdır. Bir yatırımcı için en değerli şey istikrarın olmasıdır. Çünkü yatırımcı önünü görmek ister. 7 Haziran'da tek başına hükumet çıkmaması bile bu fabrikalarda makinelerin durmasına neden oldu. Bunlar artık tarihe karışacak. Bu ülkede 25 gün ömrü olan hükumetler oldu. Ortalama bu ülkede hükumetlerin ömrü 8 aydır. Yahu 8 ayda döner dükkanı açsın iş yapmaz" dedi

"Türkiye güçlü olmazsa Suriyelileşir"

Türkiye'nin güçlü olması gerektiğinin altını çizen Gül, ülkede siyasi iktidar olmazsa güçlü olmasının mümkün olmadığını belirtti. Gül, "Eğer Türkiye'de siyasi istikrar olmazsa güçlü bir Türkiye olmazsa, Türkiye'yi Suriyelileştirmek için oyunlar planlıyorlar. Türkiye güçlü olacak ki, benim sanayicim fabrika işçileri daha çok kazansın. Tek adam ve diktatör diyorlar. Arkadaşlar milletin oyu ile gelen diktatör olur mu? Bu sistemde en fazla bir kişi 2 dönem seçilebilir. Daha fazla seçilemez. Bu seçimde Hayır diyenlere bakıyorsunuz kandil hayır diyor. Bakıyorsunuz ki dışarıdan Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemeyenler ne diyor sakın "Evet" çıkmasın diyor. Kampanya yapılıyor. 16 Nisan'da bunlara sandıkta gerekli dersi bu millet verecek" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdülhamit Gül Gaziantep AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title