Haberler

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Aydın Açıklaması

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, "Biz dini temel üzerinde hareket yapan siyasi parti değiliz. Biz dini, dili, rengi her ne olursa olsun bütün insanlığı kucaklayan, evrensel mesajı olan, kardeşlik türküleri söyleyen bir hareketin mensuplarıyız." dedi.

İl koordinatörü Salih Koca, Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile Kızıltepe İlçe Teşkilatını ziyaret eden Aydın, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Ak Parti'nin temel felsefesinin kardeşlik iklimini yer yüzünde yaygınlaştırmak olduğunu anlatan Aydın, etnik temel üzerinde siyaset yapan bir hareket olmadıklarının altını çizdi.

Aydın, şöyle konuştu:

"Biz dini temel üzerinde hareket yapan siyasi parti değiliz. Biz dini, dili, rengi her ne olursa olsun bütün insanlığı kucaklayan, evrensel mesajı olan, kardeşlik türküleri söyleyen bir hareketin mensuplarıyız. Çünkü biz inancımızdan alıyoruz bu birlik ve beraberlik mesajlarını. Dolayısıyla biz bölgemizde, yerelimizde, ülkemizde bu kardeşlik havasını yaratmaya inşa etmeye çalışıyoruz."

"Bütün dış odakların hesaplarını boşa çıkarmak zorundayız" diyen Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi sağlam tutmalıyız. Bu çağ öyle bir çağki gerçekten her hangi bir kavme mensup olmak sadece ve sadece Allah'ın yaratmış olduğu bir değerdir ve ona saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yoktur. Ötekileştirmek, yok saymak, inkar etmek bizim şiarımızda yoktur."

Kaynak: AA / Güncel

Saadettin Aydın Salih Koca AK Parti Mardin Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

Nibiru:

Türkiye''de Adalet ve Kalkınma Partisi var. Ak Parti diye bir parti yok. Yüksek Seçim Kurulu kayıtlarına bakılsın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title