Haberler

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit Açıklaması

"Sakarya, AK Parti kurulduğu günden bu yana bu davanın taşıyıcısı olmuş bir şehirdir.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Sakarya'nın partisinin kuruluşundan bu yana davalarının taşıyıcısı olduğunu belirterek, "Bu hareketliliğiyle her zaman Sakaryalıların 'AK Parti' diyeceğine yürekten inanıyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Akşit, Başkan Zeki Toçoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akşit, burada yaptığı konuşmada, Sakarya'da çok güzel istikrar ortamı olduğunu kaydederek, " Sakarya, AK Parti kurulduğu günden bu yana bu davanın taşıyıcı olmuş bir şehirdir. 2002 öncesine baktığımızda Sakarya, siyasette var olmuş, etkinliğini göstermiştir. Bu hareketliliğiyle her zaman Sakaryalıların 'AK Parti' diyeceğine yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Toçoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük başarıya imza attığını anlattı.

Sakarya'nın AK Parti'nin kalesi olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Toçoğlu, şunları ifade etti:

"Tüm seçim dönemlerinde kadın kollarımızla önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hep birlikte 2015 genel seçimlerine hazırlanıyoruz. Şehrimizi, geleceğe birlikte hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de yine aynı başarıyı sağlayacağız. Sizleri şehrimizde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduk."

Toçoğlu, konuşmasının ardından Akşit'e Sakarya motiflerinin bulunduğu minyatür tablo hediye etti.

Ziyarette AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve teşkilat mensupları da hazır bulundu. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Güldal Akşit Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title