Haberler

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Kapsusuz'dan Çetin Doğan'a Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, “Balyoz davasından tahliye olur olmaz ilk açıklaması yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’e dil uzatmak olan Balyoz Sanığı Çetin Doğan’ı kınadığımızı belirtmek istiyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Balyoz davasından tahliye olur olmaz ilk açıklaması yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'e dil uzatmak olan Balyoz Sanığı Çetin Doğan'ı kınadığımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Kapusuz, yaptığı yazılı açıklamada, "Balyoz davasından tahliye olur olmaz ilk açıklaması yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'e dil uzatmak olan Balyoz sanığı Çetin Doğan'ı kınadığımızı belirtmek istiyorum. Tahliye olduğu hapishanenin önünde, kendine göre laiklik tanımı yaparak, kutsal dinimizi hor görmeye kalkanlara, ülkenin vesayet düzeniyle yönetilen eski Türkiye olmadığını hatırlatmak isterim" ifadesini kullandı.

"'Darbe Girişimi' gibi en ağır suçlamalardan birisine muhatap olup, sanık sıfatıyla yargılananlar, geçmişte yaptıkları gibi 'şeriat' ve 'laiklik' tarifi yapacaklarına mahkeme önünde hesap vermeliler" diyen Kapusuz şöyle devam etti:

"Millete tepeden bakan, milli iradeyi yok sayan, milletin milli ve manevi değerlerini aşağılayan dayatmacı anlayışın bu memlekette tekrar palazlanmasına bu millet müsaade etmez. Yıllarca 'Laiklik elden gidiyor' ve 'Şeriat düzeni kuracaklar' sözleriyle milleti siyasi ve ekonomik olarak sömüren vesayetçilerin aslında bu millet nezdinde hiçbir değeri yoktur. Bu gibi açıklamalardan da anlaşılıyor ki darbe sevdalısı belli çevreler, geçmişte yapılan yanlışlardan ders almamış. Demek ki hala milli ve manevi değerlerimize saygısızlık yapmaya devam ediyorlarmış. Demek ki hala, fırsat verildiği vakit hem siyasete hem de insanların yaşayış biçimine müdahaleye hazır vesayetçi bir kafa varlığını koruyormuş. Demek ki hala kendi düşünce sistemini topluma dikta etmeye çalışan, dayatmacı zihniyet aramızdaymış. Ama şu bilinmelidir ki ne yüce dinimiz İslam'a ne de Kuran-ı Kerim'e dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Bu gibi açıklamaları yapanlar, hukuk önünde aklanmaya çalışırken milletin vicdanında mahkum olmaktadırlar." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çetin Doğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title