Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Terör hadisesi artık çok boyutlu hale gelmiş durumda.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Terör hadisesi artık çok boyutlu hale gelmiş durumda. Değişik isimler altında terör eylemleriyle karşılaşıyoruz, adeta vardiyalı çalışıyorlar. Birisi bırakıyor işi, bu sefer bir diğeri başlıyor. Adeta aynı şirketin bayileri gibi görev yapıyorlar." dedi.

Yılmaz, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ve AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven'in de katılımıyla bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, terör hadiselerinin artık çok boyutlu hale geldiğini belirterek, değişik isimler adı altında terör eylemlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Cevdet Yılmaz, "Terör hadisesi artık çok boyutlu hale gelmiş durumda. Değişik isimler altında terör eylemleriyle karşılaşıyoruz, adeta vardiyalı çalışıyorlar. Birisi bırakıyor işi, bu sefer bir diğeri başlıyor. Adeta aynı şirketin bayileri gibi görev yapıyorlar." diye konuştu.

Terör örgütlerinin ülkenin huzurunu, birliğini, dirliğini bozmak, ülkeyi güçten düşürmek ve uluslararası birtakım güç odaklarının hesaplarına alet olma amacını taşıdıklarını anlatan Yılmaz, millet ve devletin bunun farkında olduğunu, dolayısıyla bu terör örgütlerinin ülkenin gündeminden düşeceğini bildirdi.

Terör örgütlerinin kullandıkları kavramların sadece birer paravan olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Asıl yüzlerini gizlemek, kendilerini perdelemek için kullandıkları araçtır. O kavramlara da aldanmamamız lazım. Bizim ne Müslümanlıkla ne Kürtlerle ne mezheple ne inançla herhangi bir derdimiz yok. Bizim derdimiz sadece ve sadece terörledir." ifadesini kullandı.

Fırat Kalkanı Harekatı

Suriye'deki Fırat Kalkanı Harekatı'na değinen Yılmaz, terörle hem içeride hem de dışarıda mücadele ettiklerini bildirdi.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın asıl amacının terörü engellemek olduğuna işaret eden Yılmaz, "Sınırda bir terör yapılanması gerçekleştirip, oradan insanımıza dönük terör eylemlerinin yapılmasına müsaade etmemektir. Bu mücadele içeride ve dışarıda devam edecektir." diye konuştu.

Suriye'de vekalet savaşlarının yaşandığını, sahadaki birçok grubun başkası adına savaştığını belirten Yılmaz, en kanlı ve en uzun süren savaşların vekalet savaşları olduğunu, bunun da bir gün sona ermesi için her türlü gayreti sarf ettiklerini kaydetti.

Suriye'de daha huzurlu günler ortaya çıktığında bütün bölgenin ve Türkiye'nin de huzuruna büyük bir katkısı olacağına dikkati çeken Yılmaz, "Yaşadığımız birçok hadisenin Suriye kaynaklı olduğunu da bilmemizde fayda var." değerlendirmesinde bulundu.

Cevdet Yılmaz, Bingöl'de ulaşım, sağlık, eğitim konuları başta olmak üzere, birçok alanda kamu yatırımı yapıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Bingöl Cevdet Yılmaz AK Parti Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title