Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt'te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, "İnşallah ülkemizi hükümetsiz bırakmayacağız. Eninde sonunda bir hükümet teşekkül edecek" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, "İnşallah ülkemizi hükümetsiz bırakmayacağız. Eninde sonunda bir hükümet teşekkül edecek" dedi.

Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile geldiği Helvacılar ve Bakırcılar Çarşısı'nda gazetecilere, seçimin ardından esnafa teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Vatandaştan kendilerini temsil etme görevi aldığını vurgulayan Aktay, Siirt halkını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele vereceğini ifade etti.

"Önümüzde bir hükümet oluşumu söz konusu ve bu hükumetin nasıl oluşacağı konusunda henüz bir belirsizlik var" diyen Aktay, şöyle devam etti:

"İnşallah ülkemizi hükümetsiz bırakmayacağız. Eninde sonunda bir hükümet teşekkül edecek. Ama biz ahde vefa çerçevesinde inşallah sık sık geleceğiz. Her seferinde halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Temsili görevi almış bulunuyoruz, bu temsili görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz."

Aktay, Siirt'te AK Parti'ye oy vermenin cesaret gerektiren bir şey olduğunu belirtti.

Aktay, "Çünkü o baskılar karşısında ciddi ve kendini his ettiren baskılar oluyordu. Bu baskılar karşısında Siirt halkı oy vermesi artık cesaret isteyen bir hale gelmişti. Bize oy veren neticede AK Parti'de bir milletvekili çıkaracak kadar oy topladık. Kendi haline bırakıldığı zaman halkın iradesini çok daha farklı tecelli edeceğini herkes biliyor ve görüyor. Biz de biliyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yasin Aktay Ak Parti Siirt Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

1000 göllü musa:

Sen rüyanda görürsün Rezil adam , münafık adam. . . Geçen yaptığın rezilliği unutmadık. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title