Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Pazarlar'da

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde partililerle ve vatandaşlarla birlikte oldu.

Ak Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu, Ak Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel ile birlikte Pazarlar'a gelen Soylu'yu, Ak Parti Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Celal Çelik, Belediye Mecli üyesi adayları, İl Genel Meclis adayları, parti teşkilatı, ve vatandaşlar karşıladı.

Esnaflar dükkanlarını bir bir ziyaret eden Süleyman Soylu, Cumhuriyet Meydanında belediye bahçesinde vatandaşlara hitaben konuştu. 30 Mart'ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimin yapılacağını belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Türkiye 30 Mart'ta bir karar verecek. Eski Türkiye mi? yoksa yeni Türkiye mi? Bu seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. 30 Mart bizim için bir tercihi zorunlu kılıyor. Bu seçimin ülkenin geleceğine ait bütün idealleri yakalayabileceğimiz bir seçim olduğu düşünüyorum. 76 milyonu yarınına ait endişelerden uzak tutacak bir seçim olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Önümüzde öyle bir seçenek var ki biz ya eski Türkiye'yi seçeceğiz ya da yeni Türkiye'yi seçeceğiz. ya eski Türkiye'nin karanlıklarına, kirli dehlizlerine mahkum olacağız ya da yeni Türkiye'yi kucaklayacağız" dedi.

Konuşmasında, AK Parti iktidarı öncesindeki Türkiye ile bu günün Türkiye'sini karşılaştıran ve çocuklarının eski kara tahtalarda eğitim görmeyi hak etmediğini, "Eski Türkiye" tablosunu kimsenin görmek istemediğini ifade eden Soylu, 30 Mart seçimlerinin iyi değerlendirilmesini istedi. 30 Mart'ta yeni bir Türkiye'yi karşılamanın önemli olduğunu, yeniden ayağa kalkma iradesinin ortaya çıktığını belirten Soylu, "Eski Türkiye'de ambulansta mazot yokken bugün ambulans uçakla hastalar hastaneye taşınıyor. Bir kişinin canı bile bizim için önemli. Hazmedemiyorlar. Çatlasınlar, patlasınlar" diye konuştu.

Parayı faize vermediklerini, hangi kumpası getirseler de doğru yoldan ayrılmayacaklarını ifade eden Soylu, Türkiye'nin bir demokrasiye müdahaleyle karşı karşıya olduğunu, bunu sandığın çözeceğini bildirerek, "Millet diz çökmez, diz çöktürür. Her Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bu ülkeyi karıştırdılar" dedi.

"Milletimizin iradesine boynumuz kıldan incedir ama başkasının iradesine boynumuzu vermeyiz" diyen Soylu, Adnan Menderes'e ve Turgut Özal'a iftiraların atıldığını anlatan, dün olduğu gibi bugünde bir itibarsızlaştırma kampanyasının sürdürüldüğünü iddia etti.

Pazarlar'a 2008'de Demokrat Parti Genel Başkanı olarak geldiğini belirten Soylu, "Ak Partiye 1,5 yıl önce katıldım. Bir gelecek için ve bir koltuk için Ak Parti'ye gelmedim. Memleket meselesi olduğunda da elimi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğim. Kan gölünde beni boğsunlar ki bu büyük davadan, bu kutlu davadan vazgeçmeyeceğim" ifadesini kullandı.

Soylu, yaptığı konuşmalardan sonra AK Parti Pazarlar Belediye Başkan Adayı Bilal Demirci için Pazarlarlı seçmenlerden destek vermelerini istedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Soylu Ak Parti Kütahya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title