Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Yalova'daydı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Yalova'da partisinin seçim startı toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Yalova'da partisinin seçim startı toplantısına katıldı. Burada konuşan Soylu, 10 Ağustos seçiminde milletin Türkiye'nin yeni sayfasını yazmaya başlayacağını söyledi. Soylu, "Bizim iddiamız bu büyük Anadolu medeniyetinin yarınlara hasarsız ve eksiksiz bir şekilde ulaşabilmesini sağlamaktır" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 1 Haziran Yerel Seçimleri için partisinin Yalova'daki yerel seçim startı toplantısına katıldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ile birlikte Raif Dinçkök Kültür Merkezi'ne gelen Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Burada partililerine hitap eden Soylu, 10 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi. Bu seçimin sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi olarak algılanmasının yanlış olacağına vurgu yapan Soylu, bu seçim sonrasında Türk milletinin yeni Türkiye'nin yeni sayfasını yazacağını söyledi. Büyük bir iddialarının olduğunun altını çizen Soylu, "Bizim iddiamız büyük Anadolu medeniyetinin yarınlara hasarsız ve eksiksiz bir şekilde ulaşabilmesini sağlamaktır" dediği konuşmasında, şu sözlere yer verdi:

"Cumhuriyet tarihinin ve demokrasi tarihinin en önemli seçimini hep birlikte geride bıraktık. Büyük bir sorumluluğu omuzlarımıza alarak geride bıraktık. Ama şimdi bu toprakların en önemli seçimine gidiyoruz. Selçuklu ve Osmanlı'dan itibaren halk ilk kez kendi cumhurbaşkanını seçecek. Millet yeni Türkiye'nin yeni sayfasını yazmaya başlayacak. Sorumluluğumuz 30 Mart'tan daha ağırdır. Sorumluluğumuz 28 Mart'tan daha ağırdır. 10 Ağustos tarihine doğru gidiyoruz. Bu millet kendi devletinin tarihini yeniden yazmaya hazırlanıyor. Bu normal bir cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Bunu böyle algılarsak yanılırız. Nasıl Ak Parti'yi normal bir siyasi parti olarak algılarsak yanılacaksak, önümüzdeki seçimi sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi olarak algılarsak yanılırız. Bizim iddiamız büyüktür. Bizim iddiamız bu büyük Anadolu medeniyetinin yarınlara hasarsız ve eksiksiz bir şekilde ulaşabilmesini sağlamaktır. İnşallah 10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan beyi akşam saat 17.00'de cumhurbaşkanı seçtikten sonra hayatımızın en mutlu günlerinden birisine adım atacağız. Bu Türkiye'nin yeniden silkinişi demektir. 1 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Yalova'dan işaret fişeğini atacağız. Üzerimize gelindiğinde hepimiz geri adım atabilirdik. Hepimiz sinebilir, korkabilirdik. Hepimiz acaba böyle davranmasa mıydık diye düşünebilirdik. İpim ve kefenim cebimde geziyorum diyerek Cumhuriyetimizin, milletimizin inanç değerlerimizin başkalarının tasallutunda olmaması için kendi bedenini ortaya koyan bu adam için Yalova'nın yapması gereken çok şey vardır."

Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ak Parti Yalova SKM Başkanı Mustafa Ataş, Ak Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal ve çok sayıda partili de katıldı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Yalova Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

SEDATber-kant12@hotmail.com:

İNANIN NASIL BİR SANAT BU ÇÖZEMİYORUM.SEN AKP HAKKINDA KONUŞMADIĞIN LAF KALMICAK.SONRADA İLK DAVETLERİNDE SEVE SEVE DİYE AKP DE GÖREV YAPMAYA BAŞLICAN.YOLA ÇIKTIKLARINLA DEĞİL DE YOLDA KARŞILAŞTIKLARINLA YOLA DEVAM EDERSEN AKP YOLU TAMAMLAYAMAZSIN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title