Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Beyşehir'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlediği 'Büyük Beyşehir Mitingi'ne katıldı.

Çarşı meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Soylu, konuşmasında muhalefete yüklendi. Muhalefet liderlerinin ülkeyi yine eski Türkiye ile karşı karşıya bırakmak istediğini savunan Soylu, "Bunlar yıllarca kardeşi kardeşe düşürdüler, sağcı solcu dediler, Türk Kürt dediler, Alevi Sünni dediler, laik irticacı dediler ve ülkemizin enerjisini almaya, bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar" dedi.

13 yıldır bu ülkenin başbakanlığını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlardaki konuşmasına dikkat çeken Soylu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, meydanlarda diyor ki, 'biz iri olalım, diri olalım, birlikte Türkiye olalım…' Neden bunu anlatmaya çalışıyor? Bu tezgahı görüyor, ülkemizin zenginleşmesine, özgürleşmesine, ülkemizin kalkınmasına, demokratikleşmesine engel olmaya çalışanların tezgahını görüyor" ifadelerini kullandı.

"Aydın Doğan'ın bir evlatlığı var biliyor musunuz, yeni almış bir evlatlığı, adı nedir adı?" diyen Soylu, "Her gün televizyonlara çıkardığı yeni bir evlatlığı var. 6-7 Ekim olaylarının faili kimdir? Selahattin Demirtaş, ona Aydın Doğan kendisini evlatlık almış, şimdi Selahattin Demirtaş diyor ki, 'biz Diyaneti kapatacağız.' Ben de ona bir cevap verdim, dedim ki, 'Sen bizim Diyanetimizi kapatamazsın ama biz senin Kandil'ini söndürürüz" dedi.

"MUHALEFET TÜRKİYE'YE KOALİSYON ÖNERİYOR"

Muhalefetin Türkiye'ye koalisyon önerdiğini, kendilerinin ise tek başına iktidar önerdiklerini dile getiren Soylu, "Biz ancak koalisyon oluruz öyle mi, yani Türkiye'ye koalisyon öneriyorlar, biz ne öneriyoruz, biz tek başına iktidar öneriyoruz. Aziz milletimize diyoruz ki, biz 13 yıldır arabayı devirmedik, biz 13 yıldır lastiği patlatmadık, biz 13 yıldır Türkiye'de kişi başına düşen gelir seviyesini yükselttik, biz 13 yıl öncesini biliyoruz, ay yıldızlı pasaportumuzla, yurt dışına gittiğimizde ay yıldızlı pasaportumuzu elinin tersiyle iten gümrük memurlarının olduğu bir Türkiye'den, bir eski Türkiye'den geliyoruz. Bugün dünyanın 70 ülkesinde tüm dünyanın 70 ülkesinde ay yıldızlı pasaportumuzla gittiğimiz zaman, o ay yıldızlı pasaportu gören gümrük memurlarının Allah'a şükürler olsun ki, saygıyla ayağa kalktığı bir Türkiye var bugün" dedi.

Soylu, konuşmasında, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir arada olan MHP ve CHP'nin 7 Haziran seçimleri öncesinde de paralel yapıyla işbirliği halinde olduğuna vurgu yaparak, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimler bir aradaydı? Bahçeli, doğru mu, ötekisi Kılıçdaroğlu, ötekisi bir de Türkiye'nin istiklaline kast eden bir paralel yapı var ya, onlar birlikteydiler. Peki bugün kimler birlikte. Bakın CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı diyor ki, 'Biz HDP'nin barajı aşmasını istiyoruz', hatta onunla koalisyon bile yaparız', kimle koalisyon yapacaklar, 6-7 Ekim olaylarında 50 masum insanın katledilmesini sağlayan ve insanları tahrik edip kardeşe kardeşi düşürmeye çalışan Selahattin Demirtaş'la bunlar koalisyon yapacaklar. Peki, ötekisi kim, paralel yapı, o ne diyor, adım adım HDP'nin belediyelerini geziyor. Dertleri ne, dertleri gezi olaylarında Tayyip Erdoğan'a diz çöktüremediler, 17-25 Aralık darbesinde Tayyip Erdoğan'a diz çöktüremediler, 6-7 Ekim olaylarında ülkeyi kaosa sokamadılar, Tayyip Erdoğan'a diz çöktüremediler, şimdi Beyşehirliler şimdi ne yapmak istiyorlar biliyor musunuz? Şimdi koalisyon belasını Türkiye'nin başına getirmeye çalışıyorlar."

"DEMİRTAŞ'LA AYDIN DOĞAN'IN PEŞİNE TAKILIYORSUN BAHÇELİ, GENE YANLIŞTASIN"

Konuşmasında, AK Parti'nin Türk milletinin emanetine hiçbir zaman yanlış yapmadığının altını çizen Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan olduğu o dönemde 17-25 Aralık darbesi ile aynı rahmetli Menderes, Özal ve Erbakan gibi iftira atılıp itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Soylu, şöyle konuştu:

"Söylediği bir tek cümle oldu, 'ben sadece Allah'ın önünde, ben sadece milletin önünde eğilirim' dedi, şimdi baktılar ki, olmuyor sinsi planlarla bir aradalar, oyunlarla bir aradalar, ey Bahçeli, Bahçeli'nin cumhurbaşkanı adayı kimdi, 'Ekmek için Ekmeleddin', şimdi o ne açıklama yapmış 'şimdi biz HDP'nin barajı aşmasını istiyoruz', hayırlı olsun Bahçeli sana da. Neden biliyor musunuz, onun da bu ülkeye tek bir çakılı kazığı yok, tek bir çakılı çivisi yok. CHP'nin var mı, bu CHP birinci köprü yapıldı, ne dedi, 'zenginler geçecek' dedi, ' istemeyiz', Keban barajı yapıldı, 'elektriği toprağa mı vereceksiniz' dedi, Vatan caddesini yaptı rahmetli Menderes dediler ki, 'bu kadar geniş yol olur mu, buraya uçak indireceksiniz' Rahmetli Özal 'birinci köprüyü satarım, ikinci köprüyü de yaparım' dedi, 'sattırmayız da, yaptırmayız da' dediler, rahmet Özal da birincisini sattı, ikincisini de yaptı, bugün birincisi de bizim ikincisi de bizim değil mi, Beyşehirliler Allah'tan Marmaray'ı alttan gittiler de görmedi CHP'liler. Şimdi bakın bu Bahçeli 'ben milliyetçiyim' diyor ya, 45,5 milyar dolarlık hortumu ona temizlettiler, ben MHP'li kardeşlerime sesleniyorum; Bahçeli sizi Rahşan Ecevit'in peşine taktı, bu ülkeyi krize soktular. Bahçeli siz cumhurbaşkanı seçiminde bu ülkenin değerleriyle beraber bütünleşmiş 13 yıldır bu ülkede milletiyle beraber olmaktan başka hiçbir iş yapmamış, Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında, Kılıçdaroğlu'nun peşine takıldın, bu millete rezil rüsva oldun, şimdi de Selahattin Demirtaş'la Aydın Doğan'ın peşine takılıyorsun Bahçeli, gene yanlıştasın." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Beyşehir Ak Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

bbp:

MHP kazana bilse anlıyacam ama çok zor önce chp yi yıkması lazım bide konyA gibi yerde ak partiyi yıkmak ayrı bi güç ister

1
4
yanıtYanıtla
MHP'li Adalı ReisMobil-IOS:

Bakın işinize AKP ye oy yok işiniz gücünüz yalan 13 Yıldır Beyşehir'e ne yaptınız onu söyleyin siz

5
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

BEYSEHIRIN YENI HASTANE IHALESI NE OLDU . HEP YALAN .

5
0
yanıtYanıtla
BEYSEHIRLI:

BU YALANLARINIZ BIR GÜN SIZI REZIL EDECEK.

5
0
yanıtYanıtla
TC.42mobilWeb@haberler.com:

Palavra palavra bunlar hep palavra. Beysehirli artık uyan koyun olma zamanı deyil hakkını ara cesur ol.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title