Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bu memlekette o kadar badireler yaşandı ki darbeyi insanlarımıza 20 yılı aşkın bir süre bu ülkede bayram olarak kutlattılar. Ne yapmıştı onlar bu ülkeyi sevmekten, bu ülkeye hizmet etmekten başka? Sonuna kadar haykırıyorum, herkes duysun istiyorum; dün Menderes ne ise dün Özal ne ise dün Erbakan ne ise Recep Tayyip Erdoğan odur, Ahmet Davutoğlu odur" dedi.

Soylu, partisinin Ilgın İlçe Teşkilatınca düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, kurulan kumpas ve tezgaha, yapılan hilelere rağmen Türk milletinin iktidar yürüyüşünün durdurulamadığını belirtti.

Bazı çevrelerin, Türk milletiyle Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan ile uğraştığını söyleyen Soylu, bu çevrelerin, kim milletin değerlerine sahip çıkıyorsa milleti zenginleştirmeye çalışıyorsa kim Türkiye'nin gücünü artırmak için gayret ortaya koyuyorsa ona bir şekilde çelme takmak ve ülkenin yönetiminden uzaklaştırmak için el birliğiyle bir araya geldiklerini dile getirdi.

Soylu, 27 Mayıs'ın Türkiye'de 10 yıllık millet iktidarının "çeteciler" tarafından ortadan kaldırılmasına yönelik darbenin adı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu memlekette o kadar badireler yaşandı ki darbeyi insanlarımıza 20 yılı aşkın bir süre bu ülkede bayram olarak kutlattılar. Ne yapmıştı onlar bu ülkeyi sevmekten, bu ülkeye hizmet etmekten başka? Sonuna kadar haykırıyorum, herkes duysun istiyorum; dün Menderes ne ise dün Özal ne ise dün Erbakan ne ise Recep Tayyip Erdoğan odur, Ahmet Davutoğlu odur. 'AK Parti 13 yıldır ne yaptı?' diyenlere söylüyorum. AK Parti, 300 yıl gerileyen bir ülkeyi yükselme dönemiyle buluşturdu. Ekonomik olarak, öz güven olarak, kalkınma olarak yükseldi. Türkiye bütün dünyanın 13 yıldır hayran olduğu bir ülke olarak adım adım 2023'e, 2053'e, 2071'e gidiyor."

"Bugün yepyeni bir Türkiye var"

Soylu, Türkiye'nin AK Parti iktidarından önce 24 saat sonrasının nasıl olacağını düşünemezken, bugün artık 10 yılı, 30 yılı, 50 yılı hesap edebildiğini vurguladı.

Modern ipek yoluyla bir taraftan dünyanın en önemli enerji geçiş güzergahıyla batı ile doğu arasında olan köprüyle onlarca krize rağmen ayakta duran ekonomisiyle bugün yepyeni bir Türkiye'nin var olduğunun altını çizen Soylu, "Biz ancak 13 yılda ilk yarıyı bitirdik. Şimdi ikinci yarıya hazırlanıyoruz. İlk yarıyı milletimizin gayretiyle bitirdik. Şimdi hep birlikte ikinci yarıya doğru büyük bir adım atıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Adnan Menderes Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title