Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

"Cumhurbaşkanlığı seçimi bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha fazla yaklaştıracak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha fazla yaklaştıracak" dedi.

Soylu, Kırklareli'nin Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkkel'i ziyaret etti. Soylu, burada yaptığı konuşmada, kısa bir süre sonra yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini önemsediklerini söyledi.

11 Ağustos'ta yeni Türkiye ile güne başlanılacağını belirten Soylu, AK Parti'nin yapılan tüm seçimlerde başarılı olduğunu kaydetti.

10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimlerde de AK Parti'nin başarılı olacağına inandığını ifade eden Soylu, şöyle devam etti:

"Belediye meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız mahalle mahalle yerel seçimlerdeki hangi performansı ortaya koymuşsa, üzerine yüzde 20 daha koyup çalışması lazım. Teşkilatımız tarafında iftarlara, sahurlara katılmalı, kadın kolları ve gençlik kollarımız da ev ziyaretleri yapılmalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimi bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha fazla yaklaştıracak. AK Parti bugüne kadar tüm seçimlerde birinci parti çıktı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin destek verdiği partimizin genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı adaylığı yolunda hep beraber destekleyeceğiz. İnşallah 10 Ağustos'ta büyük Türkiye'nin kapılarını açacağız, 11 Ağustos'ta da yeni Türkiye ile güne başlayacağız."

Soylu, daha sonra Karahalil Belde Belediye Başkanı Dindar Seçen'i ziyaret etti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Soylu Kırklareli Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title