Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

"Bir cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bir cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz. Rehavete kapılmak yok, sandıklara sahip çıkmak var. Aynı disiplinle toplantılarımıza devam etmek var. Vatandaştan aldığımız gücü yine vatandaşla paylaşmak var. Bize verilen sorumluluğu ve yükümlülüğü ancak milletle beraber olarak yerine getirebiliriz" dedi.

Ağrı'da temaslarını sürdüren Soylu, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir'i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Soylu, burada yaptığı konuşmada, Taşlıçay'da 30 Mart yerel seçimlerde çok önemli bir zaferin altına imza atıldığını belirterek, bunun için büyük bir mücadele verildiğini söyledi.

Parti olarak sorumluluklarının bugünden sonra çok daha fazla olacağını ifade eden Soylu, "Milletin sizden bekledikleri var. Şunu çok açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki bu 5 yıl boyunca birlikte büyük başarıların altına imza atacağız. Güzel hizmetler yapıldı, daha iyisi yapılacak. Bir taraftan vatandaşımızın, diğer taraftan partimizin gücüyle belediye başkanımızın gücüyle Taşlıçay'da yaşayan vatandaşlarımıza yönelik daha güzel şeyler yapılacak" diye konuştu.

"Vatandaşın arasından hiç ayrılmayın. Halk bize yanlışları da doğruları da söyleyecek kişidir. Diğer bazı siyasi partilerin en önemli stratejisi bizi halktan uzaklaştırmaktır. Türkiye'nin en güçlü siyasi partisine ve dünyanın en büyük teşkilatlarından birinin belediyesi burası. Yapacağımız hizmetler bu ölçüde olmalıdır" diyen Soylu, partinin ve milletin desteğiyle Taşlıçay'da güzel bir beş yıl geçeceğini vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, şöyle devam etti:

"Bir cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz. Rehavete kapılmak yok, sandıklara sahip çıkmak var. Aynı disiplinle toplantılarımıza devam etmek var. Vatandaştan aldığımız gücü yine vatandaşla paylaşmak var. Bize verilen sorumluluğu ve yükümlülüğü ancak milletle beraber olarak yerine getirebiliriz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde, aldığımız oydan daha fazlasını mahalle, ilçe ve il teşkilatlarımızla hep beraber yapmakla mükellefiz. Bütün bunları yapan cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu ülkede yeni bir tarihin yeni bir sayfasını açabilecek bir adımı atacak, yine bu yeniliği AK Parti teşkilatları üzerinden bu büyük milletimize tattıracak bir kucaklaşmayı hep beraber yaşayacağız. İnşallah Allah Taşlıçay'da bizi mahcup etmediği gibi cumhurbaşkanlığı seçiminde de mahcup etmeyecektir."

Belediye başkanı Taşdemir, Soylu'ya plaket hediye etti. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Soylu Taşlıçay Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title