Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un konuşması Kategori: Genel PolitikaAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: - "Diğer partiler için konuşmak kolay. Davet ediyoruz, 'hadi gelin beraber hükümet kuralım' diyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un konuşması Kategori: Genel PolitikaAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: - "Diğer partiler için konuşmak kolay. Davet ediyoruz, 'hadi gelin beraber hükümet kuralım' diyoruz. Sürekli 'ben gelmeyeyim, siz buyurun önce, onunla yapın, bununla düşünün' diyorlar. Bunun nedeni de bu ülkeyi idare etmek kolay değil. Konuşmak, eleştirmek, muhalefet yapmak kolay ama bu ülkede hükümet olmak, iktidar olmak kolay değildir" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "Diğer partiler için konuşmak kolay. Davet ediyoruz, 'hadi gelin beraber hükümet kuralım' diyoruz. Sürekli 'ben gelmeyeyim, siz buyurun önce, onunla yapın, bununla düşünün' diyorlar. Bunun nedeni de bu ülkeyi idare etmek kolay değil. Konuşmak, eleştirmek, muhalefet yapmak kolay ama bu ülkede hükümet olmak, iktidar olmak kolay değildir" dedi. Şentop, Kayseri Büyükşehir Belediyesince Talas ilçesi Koçcağız Mahallesi'nde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinden sonra partilerin takındığı tavırlarla ilgili değerlendirmede bulundu. 7 Haziran akşamından sonra başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere hükümetin ve AK Partili yöneticilerin büyük bir hassasiyet içerisinde olduklarını, söyleyeceği sözleri birçok kez düşünerek söylediklerini belirten Şentop, "Çünkü sırtında yumurta küfesi olanlar biziz. Diğer partiler için konuşmak kolay. Davet ediyoruz, 'hadi gelin beraber hükümet kuralım' diyoruz. Sürekli 'ben gelmeyeyim, siz buyurun önce, onunla yapın, bununla düşünün' diyorlar. Bunun nedeni de bu ülkeyi idare etmek kolay değil. Konuşmak, eleştirmek, muhalefet yapmak kolay ama bu ülkede hükümet olmak, iktidar olmak kolay değildir" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği görevlendirmeyle millete verdikleri sözleri yerine getirmek için yeniden harekete geçtiklerini vurgulayan Şentop, şunları kaydetti: "Pazartesinden itibaren çalışmalar başlayacak. Türkiye'yi hükümetsiz bırakmayacağız. Zor şartlar altında bu ülkeyi yeniden idare edece, sorumluluğu taşıyacak, bu hükümeti yeniden hep beraber kuracağız. Seçim olursa zaten bu tabloyu değiştirecek, yeniden tek başına AK Parti iktidarı sağlayacak neticeyi çıkaracağız. Ona gerek kalmadan biz hükümet kurabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."İftar programına Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şentop Ak Parti Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title