Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in Eşinin Vefatı

Saniye Şahin için memleketi Karabük'ün Ovacık ilçesinde mevlit okutuldu Mehmet Ali Şahin: "Eşim geçen hafta perşeme akşamı vefat etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in vefat eden eşi Saniye Şahin için Karabük'ün Ovacık ilçesinde mevlit okutuldu.

Merkez Şengül Camisi'ndeki mevlide Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Muttullah Yolbulan, KADEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, vali yardımcıları, kaymakamlar, bürokratlar, partililer, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile babası Abdullah, kardeşi İbrahim, çocukları Cem ve Burak, davetlileri cami girişinde karşıladı. Mevlitte Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölüm gerçeğini son bir hafta içinde yaşadığını, ölümün en büyük ibret ve ders olduğunu söyledi.

Eşi sağken yaşadığı rahatsızlık nedeniyle varsa günahlarının affedildiğine inandığını belirten Şahin, "Hem Ankara'da hem de buradaki mevlit programımızda bizleri eş ve dostlarımız yalnız bırakmadı. Herkese teşekkür ederim" dedi.

Bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşinin vefatının ardından kendisini yalnız bırakmadığını hatırlatması üzerine Şahin,  "Eşim geçen hafta perşembe akşamı vefat etti. Haberi duyar duymaz hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız eve kadar gelerek bizzat taziyede bulundu. Kendilerine çok teşekkür ederim, müteşekkirim" şeklinde konuştu.

Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir sonraki gün Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'un ziyareti vardı. Başbakanımızın da daha önceden planlamış programları vardı. Her ikisi de katılmayı çok arzu ettikleri halde bu nedenle katılamadı. Devlet işleri ertelenmeye ihtiyaç duyulmayacak kadar önemli işlerdir. Kendilerine çok teşekkür ederim. Cenazeye TBMM Başkanımız Cemil Çiçek ve bazı bakanlarımız da katıldı. Teşekkür ederim. Ayrıca Ankara'da mevlit okutuldu. Buraya da Sayın Çiçek, Başbakanımızın eşi Sare Davutoğlu ve bakanlarımız katıldı. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum."

Tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 27 Kasım'da hayatını kaybeden Saniye Şahin (61), Karabük'te toprağa verilmişti. - Karabük

Kaynak: AA / Güncel

Ali Şahin Ak Parti Karabük Ovacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title