Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in Eşi Vefat Etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in eşi Saniye Şahin, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in eşi Saniye Şahin, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Hacettepe Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi aldı, Şahin'in yakınlarına başsağlığı diledi.

Şahin'in yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in eşinin cenazesi, Karabük'e götürülmek üzere hastaneden alındı.

Öveçler'deki evinde bir süre taziyeleri kabul eden Mehmet Ali Şahin, daha sonra eşi Saniye Şahin'in cenazesinin bulunduğu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi.

Yapılan işlemlerin ardından Saniye Şahin'in cenazesi, Karabük'e doğru yola çıkarıldı. Mehmet Ali Şahin de cenaze konvoyuyla Karabük'e hareket etti.

CENAZE KÖYÜNDE

Saniye Şahin'in cenazesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınarak Mehmet Ali Şahin'in de bulunduğu cenaze konvoyuyla Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyüne getirildi. Şahin, köydeki baba evinde taziyeleri kabul etti. Saniye Şahin'in cenazesi, cuma namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Vefat haberi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Mehmet Ali Şahin'e evinde taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Hacettepe Üniversitesi Mehmet Ali Şahin Ak Parti Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (107)

dsadasfa:

acısı daim olsun hergün yaşasın bu acıları

4
27
yanıtYanıtla
yavuz selimMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin diyorum. inşallah şu süreçte kocası gibi gaflete dalıp da Hocaefendi ve hizmet aleyhine konuşmamıştır. yoksa o kadar kul hakkını nasıl öder bilemiyorum. kocasının ciğerlerinden bu dünyada çekeceği var. öbür taraf ise Eyvah ki Eyvah.

7
15
yanıtYanıtla
Mehmet Mobil-IOS:

Ayagı kayan Akp diyor Akp kadar başınıza taş düşsün

13
7
yanıtYanıtla
CESAR:

keske kendisi ölseydi

3
17
yanıtYanıtla
avukatmobilWeb@haberler.com:

Ya arkadaslar Ben akpyi gunahim kadar sevmem ve bilerek Yada bilmeyerek ihanet icinde olduklarini dusunuyorum...ama bakiyorum da insanlar ALLAH RAHMET EYLESIN ediyor sahinin esine ve kirmiziya tiklayanlar hemen hemen yesille esit....ayip ya esinin ne sucu var bir sekilde evlenmisler...ve Kadin hakkin rahmetine kavustu..Allah mekanini cennet eylesin....olmus bir insana bunu demek erdemdirarkadaslar hepimiz olecegiz...Allah da bu akpli arkadaslarimiza insallah Dogru yolu gosterir insallah diyelim

14
5
yanıtYanıtla
..SERHAT LI..:

MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN.

14
4
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.com:

İnşallah kocasının masum insanlara attığı iftiralara katılmamıştır. Yoksa öbür taraf zorr. Sayın şahinde konuşurken öbür tarafı da düşünmeli

5
11
yanıtYanıtla
köyluden:

allah rahmet eylesin kapri geniş topragı bol olsun yeri cennet mekan olsun kalanlara allah sabır ihsan et6sin

12
3
yanıtYanıtla
merwe:

yavuz selim arkadaşa cevap: peki ya hocaefendi ve cemaat yanlışsa, dini kullanmışsa, yaptıkları Allah katında yanlışsa o zaman cemaat nasıl verecek hesabını hiç düşündünüz mü? herkesin hesabı kendine cemaat kendini günahsız melek olarak görüyor ve kibre kapılmış. KİBİR ŞEYTANDANDIR. . .

8
7
yanıtYanıtla
cansu demir:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title