Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Muhalefet, özellikle MHP'li dostlarımız, arkadaşlarımız, 'Karabük'te üniversite öğrenci sayısı 25 bine düşecek' diye sağda solda konuşuyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin,  "Muhalefet, özellikle MHP'li dostlarımız, arkadaşlarımız, ' Karabük'te üniversite öğrenci sayısı 25 bine düşecek' diye sağda solda konuşuyor. Üniversitemiz YÖK'e önümüzdeki ders yılında 10 bin öğrenci daha almak için başvurdu. Bazılarının işleri güçleri yalan dolan arkadaş" dedi.

Şahin, Safranbolu ilçesinde AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal ve partililerle birlikte Safranbolu Devlet Hastanesi yeni açılan hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Esnaf ziyareti de yapan Şahin, gazetecilere, Karabük'te yapılan yatırımlardan bahsetti.

Karabük Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kendi dönemlerinde geliştiğini ve 10 milyon lira kredi desteği verdiklerini aktaran Şahin, "Bürokratik formaliteleri atlattık şu anda. 2014 yılı sonu itibariyle bin 41 işçi çalıyor. İkinci OSB'yi kurmayı kararlaştırdık ve çalışmaları devam ediyor.  2007 yılında kurulan üniversite Karabük'ün çehresini değiştir. O tarihte kurulan üniversiteler içinde en hızlı gelişen ve en fazla öğrenciye sahip. 42 bin öğrenci var. Muhalefet, özellikle MHP'li dostlarımız, arkadaşlarımız, 'Karabük'te üniversite öğrenci sayısı 25 bine düşecek' diye sağda solda konuşuyor. Üniversitemiz YÖK'e önümüzdeki ders yılında 10 bin öğrenci daha almak için başvurdu. Bazılarının işleri güçleri yalan dolan arkadaş" diye konuştu.

Geçen hafta Safranbolu ilçesinde Ulu Cami'nin açılışını yaptıklarını hatırlatan Şahin, şöyle devam etti:

"Yeniden restore edildi. Daha önce bu camiye namaz kılmak için gittim. Bir cemaat gelip yanıma 'bu camiyi kiliseye dönüştürecekmişsiniz doğru mu?' diye sordu. Bende Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne restore ettirerek cami olarak devam ettireceğimizi söyledim. Soruşturduğumda, o dönem bir siyasi partinin belediye başkan adayı meydan da vatandaşa 'Bu AK Parti camiyi kapattı, kiliseye çevirecek' demiş. Onun grup başkanvekili de mecliste 'AK Parti iktidarı Safranbolu'ya papaz atadı' dedi. Belgesi bizde var. Bu kadar iftira olmaz. Şanla şerefle restorasyondan sonra geçtiğimiz haftalarda camiyi yeniden ibadete açtık."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Şahin Safranbolu Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title