Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ankara’da meydana patlamanın ardından ölü sayısının 128 olduğunu söyleyen ve ardından da özür dileyen HDP’nin yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, "3 gün boyunca 25-30 kadar savcının, kriminoloji uzmanının ve polisin tek tek DNA’lar alarak uğraştığı ve parmak izleri alarak bulmaya çalıştığı bir hadisede Selahattin Demirtaş ve grubu anında hem bombanın patlayacağını biliyorlar hem de faili buluyorlar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ankara'da meydana patlamanın ardından ölü sayısının 128 olduğunu söyleyen ve ardından da özür dileyen HDP'nin yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, "3 gün boyunca 25-30 kadar savcının, kriminoloji uzmanının ve polisin tek tek DNA'lar alarak uğraştığı ve parmak izleri alarak bulmaya çalıştığı bir hadisede Selahattin Demirtaş ve grubu anında hem bombanın patlayacağını biliyorlar hem de faili buluyorlar. Bu çok şüpheli bir durum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Burada tavuk döner keserek vatandaşlara ikram eden Özhaseki, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretlerin ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Mehmet Özhaseki, Ankara'daki patlamanın ardından ölü sayısının 128 olduğunu söyleyip ardından özür dileyen HDP tarafından yapılan açıklamayı değerlendirdi. Özhaseki, "Bilindiği gibi ülkemizde belki de son yılların en büyük terör saldırısı gelişti. Bu terör meselesi hepimizi derinden üzen bir hadisedir. Terör Türkiye'ye karşı yapılmış bir provokasyondur. Terör adeta hepimize yapılmış bir suikasttır. Bu yapılan olay belli bir gruba yapılmış sayılamaz. Bunu kesinlikle bilmek lazım. Üzücü taraf, bir gün öncesinde Selahattin Demirtaş'ın danışmanı olduğu söylenilen insan 'yarın bomba patlayacak' diyor. Tweetler ortada. Ertesi gün bomba patlıyor ve onlarca can orada ölüyor, şehit oluyor. 5 dakika sonra Selahattin Demirtaş ortaya çıkıyor, adres gösteriyor, 'devlet katil' diyor. Danışmanı akşamdan bombanın patlayacağını biliyor, kendisi de 5-10 dakika sonra faili buluyor" dedi.

Özhaseki, "Halbuki bu titizlikle izlenen 3 gün boyunca 25-30 kadar savcının, kriminoloji uzmanının ve polisin tek tek DNA'lar alarak uğraştığı ve parmak izleri alarak bulmaya çalıştığı bir hadisede Selahattin Demirtaş ve grubu anında hem bombanın patlayacağını biliyorlar hem de faili buluyorlar. Bu çok şüpheli bir durum. Biraz sonra miting arabası geliyor, üzerine çıkıyor ve HDP'ye oy istiyor. Daha sonra algı idaresi, yine algı grupta devam ediyor ve onlar ölü sayısının 128 olduğunu söylüyorlar. Bütün bunlar milletin gözü önünde cereyan ediyor. Bu tür bir terör hadisesinde doğrusu ilk bakılacak şey, bundan kim istifade ediyor gibi bir soru sormaktır. Her halde bu soru sorulduğu zaman da bunun üzerinde istismar yapan, insanların canları ve kanları üzerinden siyaset yapmaya çalışan grubun da ne olduğu belli. Bunu özellikle söylemek lazım" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selahattin Demirtaş Mehmet Özhaseki Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title