Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: Demirtaş Seni Cezaevleri Bekliyor

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Selahattin Demirtaş seni farklı bir akıbet bekliyor. Seni cezaevleri bekliyor. Çünkü yakında dokunulmazlıklarınız kaldırılacak" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hakkında fezleke hazırlanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la ilgili "Seni cezaevleri bekliyor. Çünkü yakında dokunulmazlıklarınız kaldırılacak" dedi.

Partisinin Saruhanlı İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programına katılan Özdağ, burada yaptığı konuşmada, partisinin kadınlar için önemli ilklere imza attığını söyledi.

"HASTA RUHLU İNSANLAR, ÇOĞUNLUĞU KOMİNİST, DİNSİZ"

Özdağ, dünyanın en alçak terör örgütünün PKK olduğunu belirterek, "Çözüm sürecinde 'insanlar dağa çıkmasınlar, ölmesinler, askerimiz, polisimiz ölmesin' dedik. Çözüm süreciyle 'o topraklardaki madenleri işleyelim, o topraklardaki barajları elektriğe, enerjiye çevirelim' diyerek gayret sarf ettik ama birileri hep engelledi. Yapıyoruz ama işçi kaçırıyorlar. Hastane yok, hastaneyi yapıyoruz bu kez de hastaneyi yakıyorlar, doktor öldürüyorlar. Kalkınma hamlelerin tamamını engelliyorlar. Bunlar Kürt falan da değiller. Bunların çoğunluğu uşak, taşeron ve hasta ruhlu insanlardır. Çoğunluğu komünist, dinsizdir" diye konuştu.

"HAKKARİ'YE GİTSEM SELÇUKLU DİYE BİR DÜKKAN AÇSAM..."

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Silopi'ye gizlice geldin" eleştirisi yaptığını belirten Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Selahattin Demirtaş sen Türkiye'nin her yerinde rahatça dolaşabilirsin. HDP'li biri gelip buralarda dükkan açabilir. Kimse ona bir şey yapmaz. Dükkanın adını Kürtçe, Zazaca koyar ve kimse ona bir şey yapmaz. Çünkü bizler İslam medeniyetinin çocuklarıyız. Herkes ırkında serbesttir ama ben Hakkari'ye gitsem 'Selçuklu' diye bir dükkan açsam müsaade ederler mi?"

"DEVLET GEREĞİNİ YAPIYOR"

Özdağ, bölgede sadece terör örgütü PKK'yı destekleyen Kürtlerin olmasını istendiğini belirterek, "Kürtler eğer Müslümansa, camiye gidiyorsa sevmiyorlar, tehdit ediyorlar. Devlet de şimdi bunlar için gereğini yapıyor" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu'nun operasyonların yapıldığı bölgeye ziyaretinde alınan güvenlik önlemlerinin alınmasının doğru olduğunu belirten Özdağ, "Elbette başbakan tedbir alacak. Başbakan orada vatandaşına karşı tedbir almıyor senin o alçak örgütüne karşı tedbir alıyor" dedi.

"DEMİRTAŞ SENİ CEZAEVLERİ BEKLİYOR"

Özdağ, Demirtaş'ın milletvekilliği dokunulmazlıklarının kaldırılması yönündeki açıklamaları hakkında da "Selahattin Demirtaş seni farklı bir akıbet bekliyor. Seni cezaevleri bekliyor. Çünkü yakında dokunulmazlıklarınız kaldırılacak. Demirtaş, 'herkesin dokunulmazlıkları kaldırılsın' diyor. Evet, tamam kaldırılsın. Herkesin kaldırılsın. Milletvekilliği dokunulmazlığı, kürsü dokunulmazlığı olsun. Kim eline silah alıyorsa kim silahı övüyorsa kim bir askeri, polisi koruyucuyu, öğretmeni doktoru öldürüyorsa ve onu savunuyorsa onun da dokunulmazlığı kaldırılsın" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Demirtaş Selçuk Özdağ AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (194)

gakko:

Demirtaş kafirlerden Korkmaz. Kürt milleti arkasında.

60
12
yanıtYanıtla
UMUT:

Umarım artık yargılanırlar yeter artık hdp=pkk

39
16
yanıtYanıtla
Brfe:

Gelınde sereflı ve edeblı ve aglak lıyısenız kımler suçlu ı ıse ortayakıtalım varmı o şeref dürust luk ancak sıhnı yet bözuntuları ıstemez sız yöksamı

yanıt0
yanıt0
Parisli kürtMobil-IOS:

Yaşasın demirtaş

21
22
yanıtYanıtla
AKPARTİİ:

HELAL OLSUN GÜNÜ GÖRECEN SILHO

8
27
yanıtYanıtla
Beyin bedava Mobil-IOS:

Rte yalakaları iş başında

26
5
yanıtYanıtla
Hasan:

At sen hafızaya..

yanıt0
yanıt2
sudeMobil-ANDROID:

kutulari para dolduranlar sizlerinde dokumazliginiz kalkicakmi

25
6
yanıtYanıtla
gakko:

Laheyde seni bekliyor.

25
4
yanıtYanıtla
KagızmanlıMobil-IOS:

Eyyyy sahtekar dün düşmanı akp sonunuz gelmiştir

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 194 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title