Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bu seçimde millet HDP'ye şu mesajı verdi, milli bütünlük içinde siyaset yapın, yüce yapıyı muhafaza edin.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bu seçimde millet HDP'ye şu mesajı verdi, milli bütünlük içinde siyaset yapın, yüce yapıyı muhafaza edin. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millete inanın, insan öldürmeyin" dedi.

Özdağ, beraberinde AK Parti'den Manisa Milletvekili seçilen Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile Soma ilçesini ziyaret etti.

Partisinin ilçe binasında partililere hitap eden Selçuk Özdağ, 1 Kasım seçimlerinde çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.

Özdağ, egemen güçlerin seçim öncesinde yeniden hamle yapma girişiminde bulunduklarını, fakat milletin iradesine çarptıklarını kaydetti.

1 Kasım'da siyasi partilere verilen mesaj

AK Parti'nin yatırım hamlelerine devam edeceğini ve yarım kalan işleri tamamlayacaklarını aktaran Özdağ, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu seçimde millet HDP'ye şu mesajı verdi, milli bütünlük içinde siyaset yapın, yüce yapıyı muhafaza edin. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millete inanın. İnsan öldürmeyin Allah'ın yarattığı en kıymetli varlık eşsiz bir mahlukat olan insana saygı duyun. Her fikre her ideolojiye her etnik yapıya her mezhepsel yapıya saygı duyun. Bunu HDP'ye mesaj olarak verdi milletimiz. CHP ve MHP'ye de mesaj verdi. Önünüze altın kase içerisinde takdim edilen millet iradesinin tecellisi koalisyonu reddetmeyin, dedi. Reddettiler ve 1 Kasım'a doğru giderken millet dedi ki bunlar kaosa oynuyorlar. Ben kaosa izin vermeyeceğim ve 1 Kasım'da oyumu atmayacağım."

"Soma'da işsizlik olmayacak"

Selçuk Özdağ, Soma'da geçen yıl yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenlere rahmet dilediği konuşmasında, yaraların sarılması için hükümetin her türlü girişimde bulunduğunu bildirdi.

Yapılacak çok iş olduğunu, hükümet kurulduktan sonra halkın hizmetine koşacaklarının altını çizen Özdağ,  şunları söyledi:

"Soma'da yeni kömür ocakları açılıyor ve açılmaya da devam ediyor. Eynez'de 3-4 ay içerisinde açılacak. Demir Export tam verimli olarak 1000 kişi alarak çalışacak. Organize Sanayi Bölgesinde 5 milletvekili arkadaşımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce Uğur Aydemir ve Recai Berber ile beraber yürütmüştük. Şimdi Kolin çalışmalarını hızlandırıyoruz. Aynı zamanda çimento fabrikasının bir an önce temeli atılması için gayret sarf ediyoruz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Burada 750 kişi çalışacak. 2 bin kişi Organize Sanayi'de, 2 bin kişi Kolin grubunda, yaklaşık 1000 kişi de Demir Export'ta. Aynı zamanda Eynez kömür ocaklarında da 2 bin 500 kişi çalışacak kardeşlerim. Soma'da işsizlik olmayacak. Allah nasip ederse, bütün kardeşlerimiz bize güvensinler."

Özdağ, kimseye öfke duymadıklarını bir bölgenin bir etnik yapının ya da bir mezhebin partisi olmadıklarını, Türkiye'de yaşayan 80 milyonu kucakladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Recai Berber Selçuk Özdağ Ak Parti Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title