Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ataş, Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ataş, Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partinin kurulduğu günden itibaren Kayseri'nin desteğini esirgemeyen illerin başında geldiğini söyleyerek Kayserililere teşekkür etti. Ataş, "Kayseri, AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne kadarki tüm süreçlerde yüzümüzü ak etmiş olan bir ilimiz. Her zaman da ne zaman darda kalsak, o darda kaldığımız dönemlerde can simidi gibi hep yanımızda olmuş ve asla emeğini doğrulardan eksiltmeyen, bugüne kadar Türkiye'nin kalkınmasında, gelişmesinde en önde olmuş illerimizden bir tanesi. Bundan dolayı Kayserili hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılacak olan halk oylamasının önemine değinen Ataş şöyle konuştu;

"Çok önemli bir halk oylamasının arefesindeyiz. Bu bir seçim değil, halk oylaması. Türkiye'nin geleceği, bir yönetim sistemi ile ilgili halkımızın görüşlerine müracaat ettiğimiz bir sürecin arefesindeyiz. Milletimiz bugüne kadar ne karar verdiyse hep doğru karar verdi. Seçilenler bazen yanlış yapabilir, ama milletimiz hiçbir zaman için yanlış yapmadı. Hep doğru karar verdiği için bu önemli süreçte de bundan sonraki Türkiye'nin yönetim sistemiyle ilgili, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili yeniden milletimizle buluşmak, milletimizin kanaatini almak için yeniden milletimize başvurmaya gidiyoruz. 'Niye ihtiyaç vardı böyle bir yönetim sistemine?' diyenler var. Türk demokrasisinde 93 yılda 65 hükümet kurulmuş. Amerika'da 227 yılda 45 tane başkan seçilmiş. Bu 65 hükümetin 34 tanesi 1 yıldan az süreli hükümetler olmuşlar. Böyle bir süreçte Türkiye kalkınabilir mi, gelişebilir mi, hizmet yapabilir mi, vatandaşın dertlerine çözüm üretebilir mi? Tabi ki üretmesi mümkün değil. Zaten üretemediler de. Üretemedikleri için 2002 yılında ülkenin umudu haline gelen Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti kurulmuş, kurulduğundan çok kısa bir süre sonra da yüzde 34,4 oy olmak suretiyle 361 milletvekiliyle tek başına iktidar olma fırsatını yakalamıştır. Bundan dolayı milletimize teşekkür ediyoruz. Biz AK Parti iktidarıyla Türkiye'yi buluşturup 2002 yılından itibaren bugüne kadar olan süreçte Türkiye'yi değiştiren ve dönüştüren bir parti olarak, sizler de o partinin emektarları olarak Türk siyaset tarihine geçecek kadrolarsınız. Bundan dolayı sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ataş AK Parti Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title