Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı teşkilatlar arası bayramlaşma ve milletvekili adayları tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Hükümetler olarak bakıldığında en iyi işler yapan iktidar biziz. Başımız dik olmalı” dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı teşkilatlar arası bayramlaşma ve milletvekili adayları tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Hükümetler olarak bakıldığında en iyi işler yapan iktidar biziz. Başımız dik olmalı" dedi.

Mimarsinan parkında düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Havva Talay Çalış, Yaşar Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Avşar Aslan, Kadir Can Gökalp ve AK Parti üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Bugün Kayserimizde sizlere çok kıymetli milletvekili adaylarımızı size tanıtacağız. Bu arkadaşlarımızla hep beraber seçim startını burada vereceğiz. Bu seçim startının başarılar getirmesini diliyoruz" diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, "Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bugünkü programla da seçim startını veriyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış ise, "Bildiğiniz gibi bizler 7 Haziran seçimleri için koşturduk. Yüzde 41 oy alarak birinci parti olmayı başardık ama HDP maalesef barajı aştığı için tek başına iktidar olamadık. Bizler 1 Kasım seçimlerine 'haydi bismillah' diyerek başladık. Bende buradan kendimi AK Partinin bir neferi olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum. Bir doktor olarak, bir anne olarak yolumuza devam edeceğimizi söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, "13 yıldan bu yana sizlere hizmet etmekteyiz. Allah sizlerden razı olsun. Bundan sonra da Kayseri'nin emrinde olduğumuzu arz ediyorum. Yeni aday gösterilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Benden yana bütün haklarım helal olsun. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi diliyorum" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ise, "Öncelikle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu bir bayrak değişimi. Milletvekili arkadaşlarım şuana kadar çok büyük hizmet ettiler. Biz sizlerle beraber varız. Bakın siyaset tarihinde Menderes'in tek başına iktidarla biriktirmeye çalıştıklarını koalisyonla tüketilmeye çalışıldı. Demirel'in tek başına biriktirmeye çalıştıkları hakeza öyle. Biz tek başına iktidarla birikenleri tükettirmeyeceğiz. Sizlerle birlikte inşallah tek başına iktidar olacağız. Kayseri Türkiye'nin siyaset alanındaki artılarına devam edecek. Hep beraber inşallah ülkenin istikrarına katkı koymuş olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, "Hepinizin bildiği gibi 4 ay önce bir seçim geçirdik, olmadı. Şimdi 1 Kasım'da seçimlere gidiyoruz. Hükümetler olarak bakıldığında en iyi işler yapan iktidar biziz. Başımız dik olmalı. Mazlumların sesi olduk. Başımız dik olmalı. Yarın birgün seçimlere giderken en hazır teşkilat biziz. Geçmişte yaşadığımız binbir sıkıntılı günleri aşan biz olduk. Bütün bu zorluklara rağmen en iyi işleri yapan da biz olduk. İnşallah yarın birgün yapılacak olan seçimlerde bizler hizmete talibiz diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Taner Yıldız Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title