Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Herkes gençliğe, 'önem veriyorum' diyor ama AK Parti bunu somutlaştıran bir partidir.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Herkes gençliğe, 'önem veriyorum' diyor ama AK Parti bunu somutlaştıran bir partidir." dedi.

Karaaslan, Atakum Belediyesi tarafından Akalan Mahallesi'nde yapılan Köy Konağının açılışını gerçekleştirdi. Ardından Karaaslan, AK Parti Samsun İl Gençlik Kollarınca Çakırlar Korosunda düzenlenen vefa iftarına katıldı. Burada bir konuşma yapan Karaaslan, gençlere tavsiyelerde bulunarak, kendisinin 11 yıl önce bir arkadaşı vasıtasıyla AK Parti gençlik kollarına girdiğini belirtti.

AK Parti'ye girişinde yaşanan süreci anlatan anlatan Karaaslan, şöyle devam etti: "Arkadaşımla beraber tanışmaya gitmiştim. Bir süre sonra yapılacak bir kongre vardı. O kongrede bende nasıl bir görev alacağımı çokta bilmeden tanışmak için gittim. Kongre oldu ve Genel Merkez Gençlik Kollarında Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi seçildim. Sonra görevlendirmeler yapıldı ve ben medyadan sorumlu oldum. Orada bu hikaye başladı aslında. 1.5 yıl ben gençlik kollarında görev yaptım, sonra ana kademeye geçtim. Şimdi bana sorsanız, 'Kendinizi en çok nereye ait hissediyorsunuz' diye. Ben kendimi en çok gençlik kollarına ait hissediyorum. Çünkü orada Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştım, orada siyasetle tanıştım." AK Parti'nin büyük kongresinde gençlik kolları üyesi olarak yabancı konuklara yer gösterirken Merkez Karar Yürütme Kuruluna seçildiğini vurgulayan Karaaslan, şunları ifade etti:

"Ben iktidar partisinin Merkez Karar Yürütme Kuruluna seçildiğimi ne zaman öğrendim, biliyor musunuz. Büyük kongrede yabancı konuklara yer göstermek için gençlik kollarının bir üyesiydim. Onlara yer gösterirken kongrede adımın okunduğunu duydum ve o esnada öğrendim. Herkes gençliğe 'önem veriyorum' diyor ama AK Parti bunu somutlaştıran bir partidir. Yani gençlik kollarında yabancı konuklara yer gösteren bir genç, partinin en üst düzey karar alma organının bir üyesi seçilebiliyor." Partide 10 yıldır görevi yaptığına dikkat çeken Karaaslan, "Büyük kongrede 5. kez seçildim. 2. Büyük Olağanüstü Kongremizde ise 2. kez genel başkan yardımcısı seçildim. Bu AK Parti'nin geldiği kurumsallaşmayı gösterdiği gibi AK Parti kadrolarını artık kendi içinden yetiştirdiğini de göstermektedir. Bu benim hikayem ve benim hikayemin sizler için yol göstereceğine umut ediyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin siyasetine gençler yön verecek

Siyasete çok doğru bir noktadan başladığına işaret eden Karaaslan, şunları kaydetti:

"Bırakın bazıları liseli gençleri sokağa davet edip dursunlar. Bırakın bazıları gençleri sokakta çatışmanın birer unsuru olmak için zorlaya dursunlar. Bazıları hendek kazmada gençleri kullanmak için büyük bir mücadele versin dursunlar. Bizler bugün sizlerle AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Bizler bugün okuyoruz, bizler bugün düşünüyoruz, tartışıyoruz, her şeyden önce fikir üretiyoruz. Türkiye'nin gelecek siyasetine yön verecek olan gençler sizlersiniz. Bu klasik gibi görünse de Merkez Karar Yürütme Kurulu'nda 15 tane genç arkadaşımız var. İşte siyasete yön verenler onlar. Yarın da sizler olacaksınız. Bu kuşku göstermez, AK Parti var olduğu müddetçe, AK Parti'nin kadroları kendi içinden yetişmiş kişiler olacaklar."

Kaynak: AA / Politika

Çiğdem Karaaslan AK Parti Akalan Atakum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title