Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Hükümet kurmaktan kaçıp sorumluluğu yerine getirmeyenlere millet gerekli cevabı verecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Hükümet kurmaktan kaçıp sorumluluğu yerine getirmeyenlere millet gerekli cevabı verecek. Bir kere daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak" dedi.

Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Karaaslan, talepleri dinledi.

Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'ın ardından ülkeyi bir an bile yönetim boşluğuna düşürmediklerini, hükümeti kurmak için tüm samimiyetleriyle gerekli görüşmeleri yaptıklarını söyledi.

Diğer partileri sorumluluklarını yerine getirmemekle suçlayan Karaaslan, "Bir kısmı blok siyaseti yaptı, karşımıza blok çıkardılar. Bir kısmı 'hayır' siyaseti yaptı, sayın Bahçeli gibi her şeye 'hayır' dedi. Bir kısmı terör siyaseti yaptı, teröre sığındı ama AK Parti birlik siyaseti yaptı. AK Parti uzlaşma siyaseti yaptı. AK Parti milleti bir araya getirme, omuz omuza verme siyaseti izledi. Bütün bunlara rağmen her üç partiyle de görüştük" ifadelerini kullandı.

Milletin verdiği görevden hiç kaçmadıklarını ve kaçmayacaklarını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Onlar hem hükümet kurmaktan kaçtılar hem de anayasa gereği seçim hükümeti kurmak zorunda kaldığımızda, o hükümete bakan vermeleri gerektiğinde, 'Hayır, biz vermeyiz' dediler. 'AK Parti tek başına milletin işleriyle uğraşsın, biz taşın altına elimizi koymayız' dediler. Biz milletin meselelerine sahip çıktık. Hükümet kurmaktan kaçıp sorumluluğu yerine getirmeyenlere millet gerekli cevabı verecek. Bir kere daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak."

Karaaslan, şimdi yeni bir seçime gidildiğini dile getirerek, 1 Kasım'da bir kez daha milletin dediğinin olacağını belirtti. Seçim sandıkları açıldığında milletin, sözüne kulak verenle vermeyeni ayıracağına inandığına işaret eden Karaaslan, milletin kendisinin sesine kulak verene desteği vereceğini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Çiğdem Karaaslan Ak Parti Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title