Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, teşkilat üyelerinin 2019 yılındaki yerel seçim çalışmalarına başlamalarını isteyerek, "Gönüllere girmeye çalışacağız, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız, çünkü bizim dokunduğumuz her kişiye anlatacağımız yüzlerce olumlu çalışmamız, politikamız ve hizmetimiz var" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, teşkilat üyelerinin 2019 yılındaki yerel seçim çalışmalarına başlamalarını isteyerek, "Gönüllere girmeye çalışacağız, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız, çünkü bizim dokunduğumuz her kişiye anlatacağımız yüzlerce olumlu çalışmamız, politikamız ve hizmetimiz var" dedi.

Hotar, partisinin İzmir il teşkilatınca Balçova Termal Tesislerinde düzenlediği 52'nci Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin kurulduğu dönemden bu yana her seçimden birinci parti olarak çıktığını belirtti.

Ak Parti iktidarıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının dünyanın her yerinde çok daha saygın bir konuma geldiğini ifade eden Hotar, bu durumun artarak devam edeceğin aktardı.

Hotar, yerel yönetimlerin önemine değinerek, "Çeşme turizm bölgesi olsun çeşitli kazanımlar elde etsin diye mücadele ettik ve bunu sağladık. Ama geçenlerde Çeşme'de bu kararlar iptal oldu, her iyi kararda olduğu gibi, şimdi sonucu bekliyoruz. Yani çok iyi bir yoldan gittik 'istemezuk' diyenler yüzünden geriye düştük, tekrar başa döndük. Fiilen yol kat etmemiz için bir mücadele içindeyiz" dedi.

Belediye başkanlarının kente sahip çıkması ve projelere kolaylıklar sağlaması gerektiğini ifade eden Hotar, İzmir'de bunun tersinin yaşandığını, şehrin kan kaybettiğini söyledi.

Hotar, teşkilatından, 2019 yılında gerçekleştirilecek belediye seçimlerine iyi hazırlanmasını isteyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gönüllere girmeye çalışacağız, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız, çünkü bizim dokunduğumuz her kişiye anlatacağımız yüzlerce olumlu çalışmamız, politikamız ve hizmetimiz var. Seçim çalışmasındaki arkadaşlarımın hepsi birer nefer. Özellikle evde bakım yapanlar annesine bakanlar 'ben anneme baktığım için annemin maaşı kesildi' diye şikayet etti, aradan 1 ay geçti değişiklik yapıldı şimdi annesine de, babasına da kim bakarsa baksın yaşlılarımızın ya da engellilerimizin maaşı artık kesilmiyor. Bu şikayeti aldık ve biz bunu 1 ayda çözdük. Böyle bir anlayış dünyada hiç bir ülkede yok."

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise muhalefet partilerinin kongrelerinde kavgaların artarak devam ettiğini ifade ederek, partililerden 2019 yılındaki yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediyelerini Ak Parti'nin kazanması için çalışmalarını istedi.

Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile teşkilat üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Nükhet Hotar AK Parti Balçova İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title