Haberler

AK Partili Gül: Pazar Seçim Olsa Oyumuz Yüzde 51.7

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Son araştırmada halkımız yüzde 51,7 ile AK Parti'ye 'Bugün seçim olsa oy veririm' demiştir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Son araştırmada halkımız yüzde 51,7 ile AK Parti'ye 'bugün seçim olsa oy veririm' demiştir. Hem meclisten hem de milletimizden güvenoyu alan bir hükumetimiz ve genel başkanımız var." dedi.

"2015'E HAZIRLANACAĞIZ"

Partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nda, ilçe başkanlarıyla düzenlediği toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Gül, toplantıda yeni Türkiye, yeni anayasa ve 2015 seçimlerine hazırlık anlamında çalışmaları masaya yatıracaklarını söyledi.

"OYUMUZ YÜZDE 51.7"

AK Parti'nin, birkaç ay içerisinde çok önemli adımlar attığını, genel başkan değişikliği, cumhurbaşkanı ve başbakanlık devir teslimi gibi çok hayati konuları, milletin memnun olacağı bir süreci güzel bir şekilde yönettiklerini anlatan Gül, "62'nci hükumetimiz kuruldu. Genel başkanımız değişti. Hiçbir sıkıntı ve sorun olmadan, birlik beraberliğimiz bozulmadan bu süreci atlattık. Meclis hükumetimize güvenoyu verdi. Bu ay içinde yapılan son araştırmada halkımız yüzde 51,7 ile AK Parti'ye 'bugün seçim olsa oy veririm' demiştir. Hem meclisten hem de milletimizden güvenoyu alan bir hükumetimiz ve genel başkanımız var" diye konuştu.

"KOCAELİ'DEKİ BAŞARIMIZ 2015'TE ARTACAK"

Gül, bütün teşkilatlarının bu özgüven içerisinde olduğunu, yeni Türkiye ideali üzerinde koştuklarını vurguladı.

Kocaeli'de AK Parti teşkilatının çok güçlü olduğunu, kentin kabinede çok başarılı bir bakanla temsil edildiğini belirten Gül, kentteki 12 ilçenin tamamını ve Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'nin kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Gül, Kocaeli halkına teşekkür ederek, bu başarıyı 2015 seçimlerinde de daha iyi bir noktaya çıkartacaklarını savundu.

"BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ADAY OLMAYACAK AMA..."

Bir gazetecinin, "2005 seçimlerinde, belediye başkanları milletvekili adayı olacak mı?" sorusunu Gül, "Yok. Belediye başkanlarımız yeni seçime girdiler. Prensip olarak hemen bir sene sonrasında belediye başkanlarımızdan o anlamda çok fazla talep olmayacaktır kanaatindeyiz. Ama il başkanlarımızdan, teşkilatlarımızdan kongre öncesi talepler olabilir. Herkes bu yeni Türkiye inşasında bir tuğla daha koymak için talepte bulunabilir" diye yanıtladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSU

Gül, kentsel dönüşüme yönelik soru üzenine de sürekli gündemlerinde olan konuyu akademisyenlerle ve belediye başkanlarıyla masaya yatıracaklarına işaret etti.

Bütün belediye başkanlarının bu konuda duyarlı olduğunu dile getiren Gül, şunları söyledi:

"Kentsel dönüşüm, halkın da sürece dahil olması ve kabullenmesiyle, bir ittifakla yapılabilecek bir süreç. Konunun sosyal ve ekonomik boyutları da var. Bizim temel hedefimiz, riskli alanlarda kentsel dönüşümü en acil ve hızlı şekilde gerçekleştirmektir. Bunu vatandaşlarımızla birlikte yaparsak başarıya ulaşabiliriz. Kocaeli, depremi yakından yaşayan bir bölge. Biz de gerek yerel gerek genel hükümet olarak her türlü gayreti gösteriyoruz."

Gül, daha sona AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve 12 ilçe başkanıyla toplantı yaptı yaptı.

Toplantı sonrası Civelek, Gül'e tablo hediye etti, İzmit pişmaniyesi ikramında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Abdülhamit Gül Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (85)

ADANALI:

ne yüzde 50si yüzde 1000 hatta tüm dünya tayyibe oy atıyor hayaletler zombiler hatta uzaylılarda tayyibe oy atıyormuş

29
12
yanıtYanıtla
EKONOMİSTAdınız Yazın:

bu haber asparagas bir haber akp oy kaybı çok fazla olan bir partidir genel seçimlerde bunu çok iyi görüceksiniz akp oy oranı yüzde 30 larda iti araştırn

27
11
yanıtYanıtla
DİYAR21:

AKP HDP Her zaman eleleyiz az kaldı 2015 Kürtlerin yılı olacak

11
25
yanıtYanıtla
liseli:

bir ata sozu derki '' IT URURU KERVAN YURUR '' siz istediginiz kadar erdogana hakaret edin siz hakaret ettikce onu yuceltiyorsunuz farkinda deyilsiniz, sizleerin bu mesnetsiz iftiralari erdogani sonunda cumhurbakanid a yaptinzya aslind a sizler gibi yapilani inkarcilara tesekkur etmeli, sagolasiniz ulkemin tayyip dusmanlari sayenizde bizler erdogani tanidik ve sayenizde onu dunya liderliginde goruyoruz

11
24
yanıtYanıtla
burak yılmaz:

Yurt dışına çıkarsan Dünya liderimiz lafları etme sakın yoksa arkalarından gülerler sana:):) Beyzbol sopasından sende nasibini alırsın

yanıt0
yanıt0
liseli:

burak yilamaz; denen yaratik yurt disindaki insanlari sen vatandastan kabullenmesede onlarin hepsi bu ulkenin vatandasi ve hayatlarinin tum kazanclarini vatanina yatiran insanlar ve bunu neden hazmedemedin, daha oniki yil once dunya senin sectigin liderlere arkasiyla guluyor imf''nin kapisisinda bir milyal icin kapilarind a yatiyorlarda, galiba sen daha cocuktun o devri hatirlamiyorsundur, sen git kumda oyna bir tarafina cop batmasin

yanıt0
yanıt0
pala:

hala utanmadan dünya lideri diyorlar ya adamı yurt dışında takan bile yok

yanıt0
yanıt0
burak yılmaz:

yüksek seçim kurulu bağımsız olsaydı ve sandıklarda oylar çalınmasa oyları çok altında alırdı ama her şeye şaibe karışmış her ay seçim yapsa 1000 yıl geçse yine kazanır

19
13
yanıtYanıtla
!......:

yenilen guresci yenilgiye doymazmis, eger ysk dedigin bibi olsayda o vicdansiz hakimlar biz yurt disindakiler randevu sistemiyle oy kulallanksiniz sarti getirmezdi sen ne konusuyorsun bee SEN DAHA ANAYIN YIKADIGI ILE DURUYORSUN BE EVLAT

yanıt0
yanıt0
burak yılmaz:

sen önce okula git yazmayı öğren cahil

yanıt0
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title