Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"Bu seçimden yeni Türkiye'ciler galip çıkacak ve bu seçimde halkımız kazanacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili, "Bu seçimden yeni Türkiye'ciler galip çıkacak ve bu seçimde halkımız kazanacak. Çorumlular kazanacak, Türkiye kazanacak, yoksullar, Filistinli mazlumlar, Mısırlı mazlumlar, Suriyeli şehitlerin yakınları Allah'ın izniyle bu seçimde mutlu olacak" dedi.

Kentteki ziyaretlerinin ardından Çorum Belediyesince Mimar Sinan Mahallesi'ndeki semt pazarında düzenlenen mahalle iftarına katılan Erdem, vatandaşları selamlayarak, onlarla sohbet etti.

Erdem, iftardan önce yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze saldırılarına değinerek, insanlığın ve devletlerin gözü önünde Müslümanların katledildiğini söyledi. "İşte bizim bu güzelliğimizi çirkinleştiren, bu güzelliğimize gölge düşüren bu yaşananlar zulümdür ve biliyoruz ki bu zulümde bitecek" diye konuşan Erdem, "Bu noktada Türkiye olarak elimizden geleni yapıyor ve gayretimizi gösteriyoruz. Sizin lideriniz, kimsesizlerin kimsesi, zulme uğrayanların her zaman yanında olan genel başkanımız, başbakanımızın dışında sesini çıkartan ne bir lider, ne de bir devlet maalesef bugün yoktur. Bu zulmü yapanlara er geç müstahak oldukları cezanın geleceğini, çok da uzun olmayacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında cumhurbaşkanı seçimlerine değinen Erdem, vatandaşların, cumhurbaşkanlığı için yarışan 3 adaydan en çok Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini dile getirerek, "Çünkü o yaptıkları ile ortada. İstanbul'un sıkıntılarını halletti, Türkiye'nin birçok problemlerini çözdü ve çözmeye devam ediyor. Denenmiş, değerli, başarılı bir lider varken bir başkasını aramanın ne anlamı var" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın, halkın teveccühüyle 12'inci cumhurbaşkanı olacağına ve Türkiye'nin eskisi gibi olmayacağına inandığını ifade eden Erdem, şunları kaydetti:

"Göreceksiniz, Türkiye'nin çözülen problemlerinin yanında şu anda önümüzde, canımızı sıkan, canımızı yakan terörü de inşallah bu dönemde bitireceğiz. İhtiyacımız olan anayasayı da çıkartacağız ve Türkiye büyümeye, gelişmeye devam edecek. Bu seçim eski Türkiye ile yeni Türkiye'cilerin seçimi olacak. Bu seçimden yeni Türkiye'ciler galip çıkacak ve bu seçimde halkımız kazanacak. Çorumlular kazanacak, Türkiye kazanacak, yoksullar, Filistinli mazlumlar, Mısırlı mazlumlar, Suriyeli şehitlerin yakınları Allah'ın izniyle bu seçimde mutlu olacak. Bunun gayreti içerisindeyiz."

Erdem, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile vatandaşlarla iftar yaptı. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Ekrem Erdem Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title