Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"(Cumhurbaşkanlığı seçimi) Herkesin farklı siyasi görüşü olabilir ama birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım. Sandıktan çıkan sonuca, demokrasinin gereği saygı duymaktan başka da bir seçeneğimiz yoktur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili, "Herkesin farklı siyasi görüşü olabilir ama birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım. Sandıktan çıkan sonuca demokrasinin gereği saygı duymaktan başka da bir seçeneğimiz yoktur" dedi.

Erdem, Küçükçekmece'deki bir restoranda düzenlenen Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı'nın (KODAV) istişare toplantısında yaptığı konuşmada, insanlığa yapılan hizmetin ahirete götürülecek tek şey olduğunu, bu yüzden dernek ve vakıfların önemli işler yaptıklarını söyledi.

Devletin yol yaparken en çok zorlandığı şeylerden birinin istimlak konusu olduğunu belirten Erdem, "İstimlak meselesini fırsata çevirmeye çalışanlar var. İstimlak, yapılacak hizmetlerde çok büyük engeller oluşturur" diye konuştu.

Ülke meselelerine kafa yoran, çözüm üreten, topluma hizmet etmek isteyen insanları tebrik eden Erdem, şöyle devam etti:

"Ben bu vakfın kurucularındanım. Ondan öte şu anda Türkiye'de gerçekten ses getiren, önemli hizmetler yapan bir derneğin de genel başkanlığını yapıyorum, siyasi çalışmaların dışında. Çünkü herkes aklı neye yetiyorsa bir ucundan tutmalı. Sivil toplum örgütlerinde görev yapmak zordur. Yaparsın, teşekkür beklemezsin ama 'gölge etmeseler bari' dersin. Her şeyi dünyalık olarak görenler mutlaka var."

Erdem, herkesin birbirini şuurlandırması gerektiğini dile getirerek, "Ben, isteyenleri çok sevmiyorum. İsteyen, hep ister. Muktedir olmayanlar ister. Muktedirler, 'ne yapacağız' diye başlar" ifadelerini kullandı.

Vakıf olarak Koyulhisarlı öğrencilere burs imkanı sağlamaya devam etmeleri gerektiğini anlatan Erdem, ilçeyi konu alan tezlerin yazılması ve araştırmaların yapılması konusunda da öğrencilerin teşvik edilmesinin yararlı olacağını bildirdi.

Erdem, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederek, şöyle devam etti:

"İnşallah kazasız belasız 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak, bu seçimin memleket ve millet için hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin farklı siyasi görüşü olabilir ama birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım. Sandıktan çıkan sonuca demokrasinin gereği saygı duymaktan başka da bir seçeneğimiz yoktur. "

Konuşmanın ardından Erdem'e KODAV Başkanı Memduh Uz tarafından bir teşekkür belgesi verildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece Ekrem Erdem Koyulhisar Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title