Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"Gezinin uzantısı olarak Gezi'de yaralanan bir gencimizi kaybettik. Neticede bu ülkenin çocuğu bu. Hala geçmişten ders almamış, gençlerin kanı üzerinden siyaset yapmak isteyenler, iktidar değişikliği yapmak isteyenler, darbelere alt yapı hazırlamak isteyenler maalesef var" "Bakın duyarlı olmak lazım. Türkiye bunlardan çok çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Gezinin uzantısı olarak Gezi'de yaralanan bir gencimizi kaybettik. Neticede bu ülkenin çocuğu bu. Hala geçmişten ders almamış, gençlerin kanı üzerinden siyaset yapmak isteyenler, iktidar değişikliği yapmak isteyenler, darbelere alt yapı hazırlamak isteyenler maalesef var" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Erdem, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve bu sürenin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Şehirlerin kaderlerinde belediye başkanlarının önemli olduğunu işaret eden Erdem, doğru seçim yapılırsa doğru işler yapılacağını vurguladı.

Erdem, milletin iktidarla ilgili bir sorunun olmadığını ve kamuoyu yoklamalarında bunun görüldüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu da özellikle muhalefet partilerini çıldırtıyor. Özellikle birtakım hesabı olanlar sokak hareketleriyle bunu bitirmek istiyorlar. 1980 öncesi yaptıkları gibi. Gezinin uzantısı olarak Gezi'de yaralanan bir gencimizi kaybettik. Neticede bu ülkenin çocuğu bu. Yani niye gencimizi kaybedelim. Hala geçmişten ders almamış, gençlerin kanı üzerinden siyaset yapmak isteyenler, gençlerin kanı üzerinden iktidar değişikliği yapmak isteyenler, gençlerin kanı üzerinden darbelere alt yapı hazırlamak isteyenler maalesef var. Nitekim cenaze törenini, bir cenaze töreninden çıkartıp sokakları köpürten, iktidara karşı bir tepkiye dönüştüren bir hale getiriyor. Nitekim cenaze merasiminin olduğu günün gecesi bir terör örgütü bir gencimizi yine öldürüyor, şehit ediyor. Tunceli'deki olaylarda bir polisimiz de şehit oluyor. Allah'tan rahmet diliyorum gençlerimize, polisimize ve ailelerine de sabır diliyorum.

Bakın duyarlı olmak lazım. Türkiye bunlardan çok çekti. 1960 darbesi öncesi aynı senaryo. 1980 darbesinde aynı senaryo. 28 Şubat'ta aynı senaryo şeklinde karşımıza çıktı. Demokrasilerde insanlar iktidarın yaptıklarından memnun olmayabilir, protesto edebilir. Bunun yolu yordamı var. İnsanlar öldürerek, cenaze merasimlerinde bunlar olmaz... Evet, tepki gösterin. Mesajda iktidar tarafından haklıysa alınır, gereği yapılır. Bunlar Türkiye'yi, krallıkla, despotlukla, diktatörlükle yönetilen ülkelerle karıştırıyorlar."

Bugünün probleminin iktidar değil, muhalefet olduğunu dile getiren Erdem, muhalefetin dedikodudan, iftiradan, karalamadan, bu milleti korkutmaktan başka yaptığı bir şey olmadığını belirtti.

"Kayıt dışı siyaset yapanlar var"

Erdem, seçimde Türkiye'ye hizmet etmek isteyenlerin, muhalefete bir ceza vermek durumunda olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"30 Mart'ta da muhalefete öyle bir ceza verecekler ki, 'ya muhalefet olursunuz ya da bu işi bırakırsınız'... Onlar muhalefet olmadığı için başkaları muhalefet olmaya başlıyor. Onlar muhalefet olmadığı için kayıt dışı siyaset yapanlar var. Bugün paralel yapı kayıt dışı değil mi? Siyaset, siyasi partilerde yapılır. AK Parti'ye yönelik kampanyalar yapıyorlar. Namertçe kampanya yapıyorlar, erkekçe değil. Gecenin bir saatinde gizli gizli, kaçak köçek broşürler dağıtıyorlar. Böyle bir şey olur mu? Niye kaçak yapıyorsun? Çünkü yaptığının doğru olmadığının sen de farkındasın. Bu millet bu fırsatı vermeyecek."

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Erdem, "Hamsi Şöleni"ne katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, daha sonra Maltepe Sahil Park Alanı'nda düzenlenen "Hamsi Şöleni"ne katıldı.

Erdem, burada yaptığı konuşmada, hırsızlığın olduğu yerde hizmetin olmayacağını söyledi.

Hırsızın, herkesi hırsız zannedeceğini dile getiren Erdem, "Seçim kampanyasını yalan üzerine, korkutma üzerine yürütenler inşallah 30 Mart'ta mahkum olacak, yüzleri kararacak. Türkiye AK Parti ile aklaşmaya, AK Parti ile aydınlaşmaya Allah'ın izniyle devam edecek" dedi.

Erdem, AK Parti ile hizmette yarışamayanların tuzak üzerine tuzak kurduğunu kaydederek, "Şu anda AK Parti'ye, liderine kampanya yapıyorlar, karalama yapıyorlar. Bilesiniz hedef sizsiniz, bilesiniz ki hedef Türkiye'dir" diye konuştu.

Şölene, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Edibe Sözen Yavuz, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Kamil Barkır ve çok sayıda partili katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Erdem Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title