Haberler

AK Partili Erdem: Karalama Kampanyaları Oldu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "30 Mart'ta yapılacak seçime yakın, bir takım kampanyalarla karşılaştık. Karalama kampanyaları oldu." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "30 Mart'ta yapılacak seçime yakın, bir takım kampanyalarla karşı karşıya kaldık. Karalama kampanyaları oldu. Onlar saldırıp karaladıkça halkımız AK Parti ve liderinin etrafında toplanmaya devam ediyor. Mitinglerde büyük kalabalıklar ve coşkuyu görüyorsunuz. Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingleri yapılıyor" dedi.

AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya katılan Erdem, 30 Mart yerel seçimlerinin önemini anlattı.  Bu seçimin Türkiye'nin geleceği için önemli ve tarihi bir seçim olduğunu belirten Erdem, "Bu seçim yalnızca yerel seçimden öte manalar ifade ediyor. AK Parti kurulduğundan bu yana birçok kampanya ve tuzaklarla karşı karşıya kaldık. Bu tuzakların hepsini halkımızın desteğiyle bir bir aşağıya çektik. Her kurulan tuzak, ciddi çalışmalarla lehimize oldu. Tuzak kuranlar da o tuzağa düşer hale geldi" diye konuştu.

AK Parti'nin geçmişten günümüze gelişiminden bahseden Erdem, 2002 yılında seçime giderken Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili adayı olamadığını hatırlattı. Erdem, "Milletimiz onu başbakan yaptı. Hizmette 12. yılındayız" ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşanan başörtüsü sorununun artık çözüldüğüne dikkati çeken Erdem, bugün başörtüsünün okulda, hastanede, Meclis'te olduğunu söyledi. Erdem, bu durumun sokakta görülen tabloya benzediğini vurguladı.

AK Parti'ye seçim öncesi tuzaklar kurulduğuna dikkati çeken Genel Başkan Yardımcısı Erdem, şunları kaydetti:

"30 Mart'ta yapılacak seçime yakın bir takım kampanyalarla karşı karşıya kaldık. Karalama kampanyaları oldu. Onlar saldırıp karaladıkça halkımız AK Parti ve liderinin etrafında toplanmaya devam ediyor. Mitinglerde büyük kalabalıklar ve coşkuyu görüyorsunuz. Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingleri yapılıyor. İnşallah, 30 Mart'ta net bir neticeyi daha alacağımıza inanıyorum. CHP'nin İstanbul'unu gördünüz, bunları hep birlikte yaşadık. 1994 yılında bitmiş ve tükenmiş bir İstanbul vardı. 1994 yılından sonra ise Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanı olmasıyla İstanbul'un su problemi çözüldü. İstanbul bambaşka bir şehir oldu. İstanbul'da bu sene, kurak olmasına rağmen su sıkıntısı yok."

AK Parti'nin iktidara geldikten sonra ülkenin ulaşım ve ekonomik sorunlarını çözdüğünü belirten Erdem, ülkenin perişan bir halden çıktığını ve batık banka mağdurlarının mağduriyetini de giderdiklerini ifade etti. Ülkede 11 yıl önce memur maaşlarının ve asgari ücretin düşük olduğunu ve günümüzde arttığını hatırlatan Erdem, ülkenin ekonomisinin büyüdüğünü anlattı. Türkiye'nin IMF'ye 23 milyar dolar borcunu ödediğini ayrıca dış ülkelere yardım gönderen bir ülke olduğunu ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

"2013 yılında dünyada insani yardım yapan 4. büyük ülkeyiz. Birinci ABD, ikinci AB (Avrupa Birliği), üçüncü İngiltere, dördüncü Türkiye. Türkiye 2.5 milyar dolar yardım yapıyor.

Kılıçdaroğlu diyor ki, 'Kendi yoksularımıza bakalım.' O zannediyor ki, kendi yoksullarımızdan haberimiz yok. Bunu da yapıyoruz. Şimdi sosyal devlet olarak dullarımıza maaş veriyoruz. Engelli yasasını çıkardık. Geçmişte engelli varsa aile içinde sorun yaşanıyordu. Dün engelli yüktü bugün engelli yük alıyor. Yaşlıya ve yetime bakıyoruz. Sosyal devletin gereği olarak her şeyi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz."

Vatandaşların sokaklarda kendilerine tepkilerinin olumlu olduğunu vurgulayan Erdem, sokakta tepki almadıklarını, insanların kendilerine gülümsediğini belirtti. AK Parti'nin sağlıkta, eğitimde ve ulaşımda önemli işler yaptığını ve bunlara devam edeceklerini ifade eden Erdem, şu açıklamalarda bulundu:

"Şu an 21 tane projemizin toplam tutarı 160 milyar dolar. Bunlardan biri 'Kanal İstanbul', 15 milyar dolar. 160 milyarlık projeleri nasıl hayata geçiriyoruz. Şu an AK Parti iktidarında Türkiye'nin para sorunu yok. Biz proje üretip proje satıyoruz. 2023 yılında da hedefimiz 500 milyar dolarlık ihracat. GSMH 2023 de 2 trilyon dolar olarak hedefledik. Bu projelerle bunlar gerçekleşecek."

"Kanal İstanbul Türkiye'nin bağımsızlık projesidir"

CHP'nin Büyükşehir Başkan Adayı ve eski Şişli belediye başkanı adayının çalışmalarını değerlendiren Erdem, şöyle konuştu:

"CHP'nin büyükşehir adayı projelerini açıklıyor. Kanal İstanbul'u yaptırmayacak. 3. Havaalanı olamayacak. Size bu yakışır...Kanal İstanbul Türkiye'nin bağımsızlık projesidir. Kanal İstanbul'dan her geçene 'dur bakalım nereye gidiyorsun, ne götürüyorsun' demek' hakkımız  olacak. Onların vizyonu yetmez. Onlar yapmak için değil yok etmek için varlar. Özledikleri İstanbul'u da gördünüz."

İstanbul'da Taksim'de yaşanan olaylara değinen Erdem, "Bugün olaylar nedeniyle bir gencimizi kaybettik. Allah ailesine sabır versin. Bizim insanımız. İstanbul'un en çok ihtiyacı meydan. Orası yapıldığı zaman çevreci bir proje olacak. Projeyi halkımıza da sorduk" diye konuştu.

Toplantıya katılanlar arasında AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu, AK Parti İstanbul milletvekili Volkan Bozkır ve AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez yer aldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Erdem İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title