Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Adıyamanlılarla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil Fırat Salih Fırat, İl Başkanı Seyfettin Bilen ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Bir seçimi geride bıraktık biz hemen her seçimin akabinde teşkilatlarımızı ziyaret ederiz, aldığımız netice ne olursa olsun onun bir değerlendirmesini yaparız. İşte bu çerçevede sizlerle konuşmak, dertleşmek, düşüncelerimizi paylaşmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Her seçimde birinci parti olarak çıktık bugüne kadar. Hem birici çıktık hem de tek başımıza iktidar olduk. Şimdi de yine öndeyiz ama seçim tablosunun azizliğine uğrayarak tek başımıza iktidar değiliz. Halbuki 2002'de yüzde 34'le anayasayı değiştirecek çoğunlukta birinci parti olmuşuz. Şimdi de yüzde 41'de açık ara birinci partiyiz. Biz her seçimden sonra genel bir muhasebe yaparız. Oyların arttığı yerler vardır, azaldığı yerler vardır. Biz gururla, onurla ifade ediyoruz. Seçimin ilkesi ne olursa olsun, muhteşem işler yaptık. Kimse bizlere yapamadınız, edemediniz demiyor. Hatta öyle bir tabloyla karşı karşıyayız ki ya biz öyle bir şey beklemiyorduk diyor, kim diyor, CHP'ye oy veren, kim diyor, HDP'ye oy veren diyor, MHP'ye oy veren diyor. AK Parti gerçekten 13 yıl içerisinde hayal edilemeyen işler yaptı. Biz vaat etmedik, yaptık. Muhteşem işler yaptık, destan da yazdık. 2008'de dünya olağanüstü ekonomik bir krize girdi, hala bu krizin yaralarını dünya sarmıyor, saramıyor. İşte bu krizden yanı başımızdaki Yunanistan'ın ne hale geldiğini görüyor ve duyuyorsunuz. Bakın değerli arkadaşlar, ekonomik kriz zamanında Avrupa 7-8 milyon kişiyi işten çıkarırken biz 5 milyon insanımıza AŞ ekmek sağlamışız. ve biz başarılı 13 yıl içerisinde bulunuyoruz. İnşallah bu iktidar kesintisiz devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise yaptığı konuşmada, "Öncelikle mübarek Ramazan'ı idrak etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla beraber iftar açmanın büyük bir onurunu ve hazzını duyduk. Bu vesileyle bütün İslam ümmetinin Ramazan'ını bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim inşallah hayırlara vesile eder. Biz burada iftarımızı açarken, hemen yanı başımızda mağdur ve mazlum durumda evlerinden uzak bir şekilde yarı aç yarı tok bir şekilde Ramazan'ı geçiren insanı görmek mümkün. Bugün Türkiye 2 milyona yakın mülteciyi kabul etmiş. Muhacir kardeşlerimize ensar edasıyla yaklaşıyor ve hepsini en güzel şartlarda kucaklıyor. Ama ne olursa olsun, insanların bir an önce huzur içerisinde kendi evinde, kendi yurdunda Ramazanlarını idrak etmelerini yüce Mevlana nasip ediyorum. Dünyanın gözü önünde çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Ciddi bir mağduriyet yaşanıyor. Bugün dünyada nüfus oranınla en büyük yardımı yapan Türkiye. 6 milyar dolar civarında dış yardım yapıyoruz mülteci kardeşlerimize. Ama dünya çok duyarsız davranıyor ve burada yaşayan muhacir kardeşlerimize maalesef ne maddi ne manevi bir destek görmek mümkün değil dünyanın diğer ülkelerinden. İnşallah diliyor ve umuyoruz yüce Allahtan biran önce Suriye ve Irak'taki durum düzelir. İnsanlar evlerine ve yurtlarına dönerler ve bir sonraki Ramazanı inşallah kendi yurtlarında huzur içerisinde yaşarlar" dedi.

Genel seçimlere de değinen Aydın, "7 Haziran'da millet tabi neticeyi koydu ve kararını verdi. ve hiçbir parti tek başına iktidar yapmadı. Biliyorsunuz, 3 dönem üst üste oylarına artırarak iktidar olan bir AK Parti vardı. Yine bu dönemde de umut AK Parti'de dedi. Yine milletin umudu olan AK Parti birinci parti oldu, seçimin kazananı oldu. ve en yakın rakibine 16 puan fark attı önemli bir husustur bu" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ekrem Erdem Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title