Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: -"2015 genel seçimlerinde anayasayı değiştirecek güç istiyoruz"HATAY (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "2015 genel seçimlerinde anayasayı değiştirecek güç istiyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: -"2015 genel seçimlerinde anayasayı değiştirecek güç istiyoruz"HATAY (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "2015 genel seçimlerinde anayasayı değiştirecek güç istiyoruz" dedi.Hatay'ın Dörtyol ilçesinde partisinin 5. olağan ilçe kongresine katılan Erdem, 2002'de milletin iktidara getirdiği AK Parti'nin ülke için muhteşem işler yaptığını söyledi.AK Parti iktidarının her seçimden güçlenerek çıktığını belirten Erdem, "2002 yılından beri parti kapatma davalarıyla, darbe girişimleriyle önümüzün kesilmek istenmesine rağmen, sokağa dökülmedik, isyan etmedik her defasında halka gittik, milletimizin desteğiyle vesayet rejmini kırdık" dedi.2002 yılından önceki siyasi partilerin milletin umudunu tükettiğini, siyaset kurumunu bitirdiğini savunan Erdem, milletin önceki partileri tarihin çöp kutusuna gönderdiğini ifade etti.AK Parti iktidarının ekonomiden eğitime, sağlıktan sosyal projelere kadar çok önemli işlere imza attığını belirten Erdem, "Umutların bittiği bir noktada iktidara geldik, dün dilenen ülkeydik şimdi dünya ekonomisine yön veren 20 ülke arasındayız. 36 milyar dolar ihracatla devraldığımız ülke şimdi 160 milyar dolar ihracat yapıyor, hedefimiz 500 milyar dolara ulaşmak. Asgari ücret 100 dolar bile değilken şimdi 400 dolar. Çağdaşlık adına yola çıkanlar 3,5 kilometrelik Bolu tünelini bile bitirememişlerdi. Sözde cumhuriyetçileri, sözde milliyetçileri geçiniz, onlar bu millete cumhuriyeti zehir etti. Biz vaad etmedik yaptık" diye konuştu.2015 yılında yapılacak genel seçimleri çok önemsediklerini belirten Erdem, şunları kaydetti: "Bugüne kadar yapılagelen hizmetlerin devamı için yeni Türkiye, 2023 hedefleri için 2015 genel seçimlerini kazanmak istiyoruz. 2002'de milletimizin ufkuna güneş gibi doğduk. "Muhtar bile olamaz" dedikleri liderimizi milletimiz cumhurbaşkanı yaptı. Millet istedikten sonra engellemeler, darbeler vız gelir tırıs gider, onlar yol kestikçe biz daha çok çalışıyoruz ve daha da büyüyoruz. Milletimizden hem ülkemize hem insanlarımıza sevdalıyız. Şimdi önümüzde seçim var, milletimizden 2015 genel seçimlerinde anayasayı değiştirecek güç istiyoruz. Bu millet yeter ki istesin, bu teşkilat yeter ki istesin bunu yapar."Erdem, ilçe kongresine tek aday olarak giren Hasan Özer'e başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.AK Parti Dörtyol İlçe Kongresine Hatay milletvekilleri Sadullah Ergin, Hacı Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal da katıldı. .

Kaynak: AA / Politika

Ekrem Erdem Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title