Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: Bütçeden En Büyük Pay Eğitim ve Sağlığa

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, 2016 yılı bütçesinden en en büyük payı eğitim ve sağlığın aldığını söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, 2016 yılı bütçesinden en en büyük payı eğitim ve sağlığın aldığını söyledi.

Eker, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin ekonomi alanındaki çalışmalarının yanı sıra belirlenen hedeflere hızla ilerlendiğini ifade etti.

"ARTIK FAİZE DEĞİL VATANDAŞA ÖDÜYORUZ"

Türkiye'de bütçe kaynaklarının artık faize değil vatandaşın hizmetine kullanıldığını aktaran Eker, 2016 yılı bütçesinde en büyük payın eğitime, ardından vatandaşın sağlığı için ayrıldığını kaydetti.

"HER KONU MASAYA YATIRILIYOR"

Eker, ayrıca havaalanları, köprüler, otoyol projeleri ve tüneller, yüksek hızlı trenler, limanlar ve savunma sanayi yatırımlarından oluşan toplam 140 milyar dolar tutarında 21 "mega projenin" de hayata geçirildiğini hatırlatarak, "Her konuyu masaya yatırıp öneriler geliştiriyor, Ekonomi İşleri Başkanlığımız aracılığıyla da bu önerileri MYK ve MKYK'da gündeme getiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehdi Eker AK Parti Türkiye Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

58:

HANGİ EGİTİME EGİTİMMİ KALDIKİ

13
5
yanıtYanıtla
ademm@:

fuhuş ve uyuşturucu eğitimine ve zırva ders konularına. daha hala türkce matematik sosyal tarih ve nice günlük hayatda işe yaramayan konularda insanların kafalarının gelişmesini engelleyen geri zekalı bir millet türetmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar

yanıt1
yanıt0
şikayet eden vatandaş suçlu oluyor:

heray 350 lira sağlığa para ödüyorum. . (devlet zorla alıyor) hastaneye gitmeye korkuyorum doktormu azarlayacak hemşiremi kızacak paspascımı itecek vergiği ilaç öldüreceekmi. . zaten yüzüne bakmayaan doktor vaar. bimere yönetime şikayet edersin suçlu vatandaş olur. . hem para ver hem tedaavi olamama hemde öl. . ne tuhaf devlet orta çağda bile devlet bu kadar zalim değildi

9
2
yanıtYanıtla
SARAYDA VICIK VICIK HARAM yiyorlar:

SARAYA SALTANATA YAPILAN HARCAMA VE GİDERLERLE, ÖRTÜLÜ ÖDENEK ADIYLA CEKİLEN PARALARI DA SÖYLEYİN.

8
3
yanıtYanıtla
Mersedesli diyanet:

ÖRTÜLÜ OLDUKDAN SONRA HER TÜRLÜ HARAMI YEME HAKKIMIZ VAR

yanıt0
yanıt3
dobra:

en büyük pay eğiğim ve sağlığa madem şu eczanelerde milletten devlet karşılamıyor diye milletten alınan paraları engelleyin.

7
1
yanıtYanıtla
Okka:

eğitim ve sağlık adına her kalemden yapılan kesintileri vatandaştan fazlasıyla toplayıp, Eğitim de yandaşların kurduğu özel okullara, sağlıkta yandaşların kurduğu özel hastanelere, projelerde yandaş müteahhitlere dağıtmak ne zamandan beri övünülecek bir durum oldu. . Faize ödenen paraların yıllara göre artışını da söylese de vatandaş karşılaştırma yapsa.

6
0
yanıtYanıtla
yurttaş:

her iki alanda önemli ancak bütçeden ayrılan bu büyük rakamlar vatandaşın hayrı için harcanmadığını herkes biliyor. örneğin eğitime ayrılan bütçe müteaahhitler ayrılan bütçedir. yıkılan-dökülen binaların tamiri içindir. okulun içinde eğitimde kaliteyi artırmaya katkısı yoktur. 5 yıl önce yapılan bir okulun dışı tadilattan geçti ancak şuan yine bakım istiyor neden???sağlık için ayrılan paralar bina yapımı ve araç alımına gidiyor insanların sağlığı için kendi harcama imkanı ne ise okadar tedavi olab

6
0
yanıtYanıtla
ÜZGÜN VATANDAŞ:

HİÇ BİR İŞE YARAMAYAN Diyanet işlerinin bütçesi nekadar ?

3
2
yanıtYanıtla
mayender..:

Bide bu fotoğraf çıktı adam meşhur oldu..

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title