Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis’te yakında açılışı yapılacak 400 yataklı hastaneyi gezdi, AK Parti döneminde yapılan yatırımları değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis'te yakında açılışı yapılacak 400 yataklı hastaneyi gezdi, AK Parti döneminde yapılan yatırımları değerlendirdi.

400 yataklı hastanede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Demiröz, Bitlis Eren Üniversitesi Tıp Fakültesini getirerek yeni hastanenin eğitim araştırma hastanesine dönüştürmek istediklerini söyledi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Demiröz, "Bitlis AK Parti hükümeti döneminde 6,5 milyar TL yatırım aldı. İçinde bulunduğumuz hastane 400 yataklı bir hastanedir. 150 milyon TL'ye maloldu. Hastane yeşil alanlarla birlikte 90 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. 113 hasta ve doktor odası var. 15'e yakın ameliyathane ve 4 yoğun bakım ünitesi var" dedi.

Bitlis'e komşu illerden hasta kabul edileceğini anlatan Demiröz, şunları söyledi: " Türkiye'de 750 bin nüfusa bir kardiyolog düşerken bizim 350 bin nüfusumuza bir kardiyolog düşüyor. Hastanemizin açılmasıyla birlikte kardiyolog servisi açılarak anjiyo da yapılacak. Bunun müjdesini vermiş oluyorum. Bu hastanemizin 200 ek kapasitesi var bunu da yaptığımızda Bitlis Eren Üniversitesinde Tıp Fakültesini açarak bu hastanemizi eğitim ve araştırma hastanesi olarak değiştirilmesini şimdiden müjdelemek istiyorum. Bölgenin en iyi yatırımlarından bir tanesidir. Ülkemiz sağlıkta çok yol kat etti. Şehir hastaneleri yapıldı. Bitlis'te şehir hastanesine kavuştu."

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını anlatan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçimlerden sonra insanlarımıza daha da kaliteli hizmet vermek için var gücümüzle çalışacağız. Bütçenin büyük bir kısmı insanlarımıza ve gençliğimize harcanacak. Sağlıkta eğitim ve alt yapı yatırımlarından ziyade artık mikro düzeyde ve insan düzeyinde yatırımlarımız olacak. Bilhassa eğitime daha fazla önem vereceğiz ve gençlerimizin ilkokuldan üniversiteye kadar ki süresinde ve iş hayatına kadar devlet mutlaka bu insanımızın elini tutacak."

Bölgedeki insanımızın barışla ilgili sorunları olduğunu anlatan Demiröz, şunları söyledi: "Bu sorunu AK Parti iktidarı ile beraber gelir gelmez bu bölgenin insanını son 3 yıldaki çözüm süresindeki rahatlık seviyesine bir an önce getireceğiz. Aynı şekilde güvenlik güçlerinin terörle mücadelesini sonuna kadar devam ettirip bölge insanının arkasında ve onun yanında olduğunu göstereceğiz. 1 Kasım da herkesin kendi özgür iradesi ile sandığa gidip oyunu vermesi hiçbir baskıya tehdide boyun eğmemesini temenni ediyorum. Ben buradan diğer partilere ve bu işe müdahil olanlara sesleniyorum. Bırakın herkes kendi özgür iradesi ile oyunu versin müdahale etmeyin ve kimseye baskı uygulamayın sandıktan çıkan sonucu zaten herkes kabul ediyor. Ülkemiz demokrasi yolunda Orta Doğu'da hemen hemen demokrasi ile yönetilen tek ülke ve bölge ülkelerinin de hamilini yapan tek ülkedir. Bu seçim sadece Türkiye'nin seçimi değildir. Tüm mazlum ülkeler bu seçime odaklanmış durumdadır. 1 Kasım bence demokrasi bayramı olacak ülkemiz birinci bölüm reformlarından sonra ikinci bölüm reformlarını da seçimlerden sonra uygulamaya koyacak ve tek başımıza iktidarla Türkiye'yi 2023'e dünyadaki ilk 10 devlet arasına sokmak için mücadelemiz başlayacak."

Doğu ve Güneydoğuda tek Genel Başkan Yardımcısı olduğuna değinen Demiröz, başta Bitlis için olmak üzere bölgenin de tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini kaydetti. Demiröz, açıklamasının devamında şunları söyledi: "4 yıldır plan bütçe komisyonunda divanda bulunuyordum. Komisyon sözcülüğü yaptım. Her kanunda emeğim geçti. Başbakanımızın ve Bitlislilerin duasıyla Genel Başkan Yardımcısı oldum. Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde tek Genel Başkan Yardımcısıyım tabi bunun avantajını ve insanlara desteğini önümüzdeki 4 yıl içinde herkes görecek. Elimiz daha da güçlendi. İnşallah bu seçimde 2 veya 3 arkadaşla gönderildiği takdirde vatandaşlarımızın teveccühü ile bu bölge için iyi bir şans olacaktır. Ben inanıyorum ki Ak Parti Bitlis'ten birinci parti çıktıktan sonra bu bölgedeki yıldızı parlayan tek şehir olacak. Ama hem insanımıza hem Bitlis'e hem çevre illerdeki kardeşlerimize bin yıllık beraberliğimiz olan bu kardeşlerimiz için çalışacağımıza ve onların refahı için daha da gayret sarf edeceğimizi ilan ediyoruz. 1 Kasım da bir oyun barışa, istikrara, ekonomiye, insanlığımıza, kardeşliğimize ve geleceğimize verileceğini belirtmek istiyorum." - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vedat Demiröz Ak Parti Türkiye Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title