Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bölge halkı artık huzur istiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bölge halkı artık huzur istiyor. Örgüt silah bırakıncaya kadar veya buraları terk edinceye kadar operasyonlar devam edecek" dedi.

Seçim çalışması kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesine gelen Demiröz ile Bitlis AK Parti milletvekili adayları Mehmet Zeki Peker ve Ahmet Çelik, esnaf ziyaretinde bulundu.

Vatandaşların çiçeklerle karşıladığı Demiröz ve beraberindeki milletvekilleri adayları, ilçede seçim çalışması yürüttü.

Demiröz, yaptığı açıklamada, esnafın işsizlik ve tüketimin olmamasından yakındığını söyledi.

"Bölgedeki huzur imkanının sıkıntılarından dolayı köylerden geliş olmayınca esnafın sıkıntıda olduğunu gördük. Bunu İnşallah 1 Kasım'daki güçlü bir iktidarla, tek başına bir iktidarla biz parti olarak esnaflarımıza gerekli desteği vereceğiz" diyen Demiröz, esnafa can suyu olarak 30'ar bin lira destek sağlanacağını ve talep edenlere ise 100'er bin lira uzun vadeli faizsiz kredi vereceklerini anlattı.

Demiröz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Öncelikle tabi ki bölgede barışın sağlanması gerekiyor. Geçmiş dönemdeki o güven ortamını tekrar sağlamamız gerekiyor. Çünkü bölge halkı artık huzur istiyor. Örgüt silah bırakıncaya kadar veya buraları terk edinceye kadar operasyonlar devam edecek. Bunun yanında da biz bölge halkının huzurunu sağlamak zorundayız. Çünkü örgüt ile ilişkileri yok. 7 Haziran'da halkın HDP'ye oy vermesinin tek amacı bu bölgedeki çözüm sürecinin devam etmesi ve bütün sorunların mecliste konuşulmasıydı. Bunun için oy verdiklerini söylüyorlar ve bunu açık açık beyan ediyorlar. Ama bu sefer sonucu gördüler. Bu bölgedeki insanlar inşallah güvenlikleri ve barış için verdikleri oyları bu sefer barıştan yana olan ve güvenliği sağlayacak olan AK Parti'ye döneceklerini umut ediyoruz."

Milletvekili adayı Peker ise hiçbir ayrım yapmadan bölgeye hizmet verdiklerini ifade ederek, "Siyasi düşüncesi ne olursa olsun, hangi köyden veya ilçeden olursa olsun herkese eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Zeki Peker Vedat Demiröz Ak Parti Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title