Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Terör ile Türkiye Cumhuriyeti’ne diz çöktürmeye çalışanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklar’’ dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Terör ile Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktürmeye çalışanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklar" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneğinin (ASİYAD) düzenlediği iftar programına katıldı. Karaaslan iftara katılan davetlilerle de görüşerek sohbet etti. ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, iftarın ardından davetlerine katılan tüm Samsunlu hemşehrilerine teşekkür etti.

Karaaslan ise yaptığı konuşmada, Mardin ve İstanbul'da yaşanan terör saldırılarına değinerek "Son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınıyor ve terörü lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör ile Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktürmeye çalışanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın da ifade ettiği gibi, 'Nerede olursa olsun, terörün Türkiye'nin gündeminden çıkması için canla başla bir vücut olarak, bir ve beraber olarak gece gündüz bu amansız mücadeleyi yapacağız'" ifadelerini kullandı.

İftar programına ayrıca Samsunlu milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Haluk Koç, Kemal Zeybek, Hayati Tekin, eski bakanlar Fatma Güldemet Sarı ve Kürşat Tüzmen ile Samsunlu siyasetçi, bürokrat ve iş adamı katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çiğdem Karaaslan AK Parti Samsun Politika Haberler

title