Haberler

AK Partili Çelik, Araban Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yavuzeli Belediye Başkanı Sakaroğlu ile Araban Belediye Başkanı Özdemir'i ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ile Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'i ziyaret etti.

Çelik, Yavuzeli Belediye Başkanı Sakaroğlu'nu ziyaretinde, seçimlerde AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı Yavuzeli halkına teşekkür etti.

Gösterilen başarıdan dolayı AK Parti İlçe Teşkilatını da tebrik eden Çelik, ilçede eksik kalan hizmetleri el birliği ile tamamlayacaklarını söyledi.

Hizmet etmek için imkanlarının olduğunu vurgulayan Çelik, şöyle konuştu:

"Burada önceki yolları biliyorsunuz.  Şimdi onlar kaymak, yağ gibi oldu. Kaldırımları kibrit kutusu gibi edip hemen başlamamız lazım. Kendi imkanları buna yetmeyebilir ama çok şükür şuanda imkanımız var. Bunları hep birlikte yapacağız. Ben tüm köylümüze, ilçe beldesinde oturan, bize yüreği ile bağlı ve gerçekten seçimde de başımızın dik olmasını sağlayan Yavuzeli halkına çok çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bize bel bağladığınız, bizimle birlikte yürüdüğünüz için pişman olmadınız. Allah nasip ederse de bundan pişman olmayacaksınız."

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ise desteklerinden dolayı Çelik ve milletvekillerine teşekkür etti. Ziyaretten dolayı belediye binası önünde partililer tarafından kurban kesildi.

Araban ziyareti

Çelik, Araban Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Mehmet Özdemir'i de ziyaret ederek, kutladı.

AK Parti hükümeti dönemine kadar hizmet verilmeyen Araban'a Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle bundan böyle daha çok hizmet sunulacağını dile getiren Çelik, seçimlerde gösterilen başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Çelik, 2009 seçimlerine göre, Araban'da AK Parti'nin oylarının arttığına değinerek, "Milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan'a, Araban'ın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenerek ilçeye verdiği hizmetler için ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonra Araban'ın sorunlarıyla hem Erdoğan hem de bizler daha yakından ilgilenerek, tüm sorunları çözeceğiz. Arabanlı vatandaşlarımız madem ki AK Parti'ye oy verdiler, hizmeti de alacaklar" dedi. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Çelik Yavuzeli Ak Parti Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title