Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması

"Vatandaşa hizmet edebilecek bir eser bıraktığınız zaman insanların hayır duasını alırsınız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Vatandaşa hizmet edebilecek bir eser bıraktığınız zaman insanların hayır duasını alırsınız" dedi.

Çelik, Gaziantep'teki temasları kapsamında iş adamı Mehmet Selim Memiş tarafından 23 Nisan Mahallesi'nde yaptırılan caminin açılış törenine katıldı. Memiş'e teşekkür eden Çelik, "Günü geldiğinde göçüp gideceğiz. İsimlerimiz ya mezar taşlarına ya da böyle hayır kurumlarına yazılacak. Vatandaşa hizmet edebilecek bir eser bıraktığınız zaman insanların hayır duasını alırsınız" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de belediye başkanı olarak ilk resmi açılışa katıldığını ifade ederek, "Allah bizi mahcup etmesin. Hepinizin duasını bekliyorum. Allah güzel işler yapmayı bize nasip etsin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilen camide cuma namazı kılındı.

Çelik, daha sonra Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Fadıloğlu'na ikinci kez başkanlığa seçilmesinden dolayı çiçek takdim eden Çelik, "Allah bu makamları hayırlara ve hizmetlere vesile etsin" dedi.

Şehitkamil'de de AK Parti'nin tercihinin halkın tercihi olduğunu vurgulayan Çelik, "Esas onay makamı halkımızdır. Şehitkamil halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ekip olarak halkımızı mahcup etmedik. 'İyi ki AK Parti'ye oy vermişiz, iyi ki AK Parti'yi tercih etmişiz' dediler. Biz de ekip olarak Gaziantep'i çok farklı bir noktaya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Fadıloğlu da desteklerinden dolayı Çelik ve parti teşkilatına teşekkür etti.

Ziyaretlere, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Derya Bakbak ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Çelik Şehitkamil Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title