Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Bizleri sevmeyen Türkiye'nin büyümesini ve ilerlemesini istemeyen bazı kişiler, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kendi akıllarınca itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar" dedi.

Çelik, Gaziantep'in Nizip ilçesinde partisinin seçim bürosunda yaptığı konuşmada, yeni Büyükşehir yasasıyla şehrin en ücra köyüne varıncaya kadar hizmet götürüleceğini belirtti.

Vatandaşların yaşananlar nedeniyle canlarını sıkmamasını isteyen Çelik, "Türkiye büyümeye ve emin adımlarla ilerlemeye devam ettiği müddetçe, bize iftira atacaklar. Başbakanımızı itibarsızlaştırmak için akla hayale gelmeyen şeyler yapacaklar. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu da yapacak, diğerleri de yapacak. Şimdi ben size soruyorum. Bülbülü niye alıkoyuyorlar, altın kafese kapatıyorlar? Çünkü bülbülün sesi güzeldir. Kimse kargayı alıp altın kafese kapatmaz. Fili niye öldürüyorlar? Çünkü dişi çok kıymetlidir. İşte bu nedenle bizleri sevmeyen, Türkiye'nin büyümesini ve ilerlemesini istemeyen bazı kişiler, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kendi akıllarınca itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar ama biz şuna inanır ve şunu çok iyi biliriz ki; itibarın kaynağı millettir, itibarın merkezi halkımızın gönlüdür. Bizim halkımızın gönlünde yerimiz olsun yeter, onların nezdinde hiçbir yerimiz olmasın, bu hiç önemli değil" diye konuştu.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin de Gaziantep ve Nizip için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Yapılacak seçimin sadece yerel bir seçim olmadığını, aynı zamanda stratejik bir seçim olacağını anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Ezilenlerin hür sesi olmak, sessiz dünyanın gür sesi olmak, kararlı duruşlu durmak, anaların duasını alıp zalimlerin rüyasında olmak, her babayiğidin karı değildir. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu takım dik durdu. Milletin iradesi adına, güven devam etsin, istikrar devam etsin. Hep dik durdu. Bir takım gruplar, bir takım sermaye, bir takım karanlık güçlere karşı 'Yeter söz de karar da milletindir' dedik ve dik durmaya devam ettik."

Konuşmaların ardından konvoy eşliğinde parti otobüsüyle ilçede gezen Çelik ve Şahin, ilçeye bağlı Kocatepe, Sekili ve Uluyatır beldelerini de ziyaret etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Çelik Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title