Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Halkımız 'İstikrar istiyoruz, güven istiyoruz, Türkiye hedeflerine ulaşsın istiyoruz. Bu hedeflere Türkiye'yi ulaştırabilecek parti, AK Parti'dir' dedi. Bu, bizi şımartmadı. Tam tersi üzerimize daha fazla sorumluluk yükledi" dedi.

Çavuşoğlu, genel seçimin ardından geldiği Antalya'daki teşekkür ziyaretleri kapsamında Kemer ilçesinde AK Parti teşkilatını ziyaret etti.

Burada partililere hitap eden Çavuşoğlu, 1 Kasım seçiminde Kemer'deki AK Parti oylarının yüzde 6 arttığını ve en yakın rakiplerine yüzde 4 fark attıklarını anlattı.

Çavuşoğlu, 7 Haziran seçimlerinde halkın verdiği mesajı anlayarak kendilerine çeki düzen verdiklerini belirtti.

Halkın karşısına çıkarken boş laflar söylemediklerini, yapabileceklerini söyleyerek, yapamayacaklarını da baştan anlattıklarını ifade eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Halkımız bize güvendi, inandı. Çünkü 14 senedir yaptıklarımızı çok iyi biliyordu ve hatırladı. Halkımız 'İstikrar istiyoruz, güven istiyoruz, Türkiye hedeflerine ulaşsın istiyoruz. Bu hedeflere Türkiye'yi ulaştırabilecek parti, AK Parti'dir' dedi. Bu, bizi şımartmadı. Tam tersi üzerimize daha fazla sorumluluk yükledi. Bundan şikayetçi değiliz. Daha fazla sorumluluğu memnuniyetle karşılarız. Yeter ki Rabbim bizi utandırmasın ve hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin. İlk günkü aşkla ilk günkü Türkiye sevdasıyla çalışıyoruz."

"Kazanan Türkiye oldu"

Türkiye'ye ve millete olan sevgilerinin hiçbir zaman azalmadığını, enerjilerinin de hiç bitmediğini söyleyen Çavuşoğlu, Türkiye'nin AK Parti'ye çok ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Çavuşoğlu, Türkiye kadar mazlum halkların da AK Parti'ye ihtiyaç duyduğunu kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu 3-4 ay içerisinde bize yurt dışından gelen telefonları anlatsam, her birinde ayrı hikaye var. 'Ne olur bizleri yalnız bırakmayın', 'Ne olur tekrar tek başına işbaşına gelin' diye Bosna'dan, Balkanlar'dan, Somali'den, Afrika'dan, Ortadoğu'dan, Orta Asya'dan, Kafkaslar'dan atalarımızın geldiği topraklardan, yurt dışındaki akrabalarımızdan, soydaşlarımızdan, 60 yıl önce Avrupa'ya giden vatandaşlarımızdan aynı telefonlar geldi. Ama onlardan sadece telefon gelmedi. 1 Kasım seçimlerinde yurt dışındaki vatandaşlarımızdan da çok büyük destek geldi. Vatandaşlarımızın yüzde 56'sı AK Parti dedi."

"Vatandaşlarımız sandığa koştu ve Türkiye'ye istikrarı getirdi, kazanan Türkiye oldu" diye konuşan Çavuşoğlu, vizyonu genişleyen ve bir dünya markası olan Antalya'ya yeni hizmetlerle daha da vizyon katacaklarının altını çizdi.

Çavuşoğlu, yeni dönemde Kemer ilçesine 3 golf sahası, çok amaçlı spor salonu, adliye sarayı ve hükümet konağının yanı sıra TOKİ vasıtasıyla dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

Ziyarete, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu ile il başkanı Rıza Sümer de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Antalya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title