Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Malatya'da Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, genel seçimlere ilişkin, "Allah'ın izniyle AK Parti bir kez daha en az 400 milletvekiliyle tek başına iktidar olacak inşallah" dedi.

Genel seçim çalışmaları kapsamında partisi tarafından, Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi Şentepe'de düzenlenen "Mahalle Buluşmaları"nda vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, 7 Haziran genel seçimleri için destek istedi.

AK Parti'nin 12 yıldır hizmet verdiğini belirten Çalık, bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim programına değinen Çalık, "İlk kez diline milleti alıyor, ilk kez diline sosyal devleti alıyor. İlk kez diline kadını, erkeği, engelliyi, Romanı, Kürt'ü, Türk'ü alıyor. Günaydın Kılıçdaroğlu, günaydın. Akşam oldu. Sizin 100 yılda gelmek istediğiniz yere biz 12 yılda Allah'a hamdolsun geldik" diye konuştu.

Milletin sesinden kulaklarını hiç çekmediklerini belirten Çalık, şunları söyledi:

"Güneydoğu'da, Doğu Anadolu'da, Türkiye'de, Kürt'ün Türk'e kırdırıldığı bir kardeş kavgası vardı. Çözüm sürecini biz başlattık. Kürt demesini biz size öğrettik, Alevi demesini biz size öğrettik. Engellileri evden çıkaramayan insanlarımız vardı, engellilere maaşı biz bağladık. Onlara bakan ailelerine bakım ücretini biz verdik. Eşi vefat eden kadınlarımıza, oğlu askerde olan ailelere ücreti biz bağladık. Sosyal devletin ne demek olduğunu bu ülkeye AK Parti iktidarı gösterdi. Günaydın Kılıçdaroğlu, aklına millet yeni mi geldi? Biliyor ki 7 Haziran 2015'te bir kez daha sandıklarda boğulacak ve Allah'ın izniyle AK Parti bir kez daha en az 400 milletvekiliyle tek başına iktidar olacak inşallah."

AK Parti Malatya milletvekili adayı Taha Özhan da seçmenden, 7 Haziran'da sandıklara giderek oy kullanmalarını istedi.

Özhan, vatandaşların bugüne kadar yaptıkları gibi bu seçimde de gerekeni yapacağına itimatlarının tam olduğunu söyledi.

Toplantıya, AK Parti Malatya milletvekili adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Öznur Çalık Ak Parti Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title