Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonların devam edeceğini belirterek, "Devletimiz ve hükümetimiz elinde silah olanlara gül uzatmayacaktır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonların devam edeceğini belirterek, "Devletimiz ve hükümetimiz elinde silah olanlara gül uzatmayacaktır. Kimse de elinde silah olanlara bizim gül uzatmamızı beklemesin" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TESK Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Melekbaba Mahalesi'nde oturan Erdal Gürbüz'ün evine misafir oldu.

Gürbüz ailesiyle bir süre sohbet eden Çalık, evdeki çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Öznur Çalık, Türkiye'nin hükümetsiz kalmayacak kadar güçlü bir demokrasi kültürüne sahip olduğunu belirtti.

Çalık, koalisyon konusunda AK Parti'nin üzerine düşeni sonuna kadar yerine getireceğini, partilerinin erken seçime de her zaman hazır olduğunu kaydetti.

Son dönemdeki terör saldırılarına da değinen Çalık, "Türkiye aynı anda saldırılara geçen terör örgütlerine karşı gereken her türlü mücadeleyi yapacaktır. Başlatılan operasyonlar devam edecektir. Devletimiz ve hükümetimiz elinde silah olanlara gül uzatmayacaktır. Kimse de elinde silah olanlara bizim gül uzatmamızı beklemesin. Operasyonların durmasını isteyenler, önce terör örgütlerine karşı olan mesafelerini göstersinler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title