Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: "Tek Adamın Ne Demek Olduğunu CHP Tarihine Baksınlar Orada...

Ümraniye’de eski partililerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, tek adamlık tartışmalarına değinerek, "Tek adamın ne demek olduğunu Cumhuriyet Halk Partisi tarihine baksınlar orada görürler” dedi.

Ümraniye'de eski partililerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, tek adamlık tartışmalarına değinerek, "Tek adamın ne demek olduğunu Cumhuriyet Halk Partisi tarihine baksınlar orada görürler" dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ile Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği programda milli görüş hareketinin 1960'lardan günümüze kadar içinde bulunmuş isimleri bir araya geldi. Ümraniye Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen programda eski yeni siyasetçiler birlikte akşam yemeği yedi. Yemekte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu hazır bulundu.

Birlikte yenilen yemeğin ardından söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 16 Nisan'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi referandumu çağrısında bulundu. Gün birlik olma zamanı diyen Başkan Can, "Gün bir ve beraber olma zamanı. Elin gavurunu sevindirme zamanı değildir. Elin Almanını, Hollandalısını, İsraillisini sevindirme zamanı değildir. Müslümanların kahir ekseriyetinin ittifak ettiği şeyde ihtilafla hareket etmek doğrusu altından kalkılamayacak bir vebaldir. Onun için her birimize görev düşüyor. Ne kadar güçlü evet çıkarsa kafirin sesi o kadar kısılacaktır. 15 Temmuz'u 16 Nisan ile taçlandırmamız lazım. Bir daha 15 Temmuzların olmaması için mutlaka ama mutlaka evetlerin göğe fırlaması lazım" dedi.

Başkan Can'ın ardından söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, "Zaman safı belli etme zamanıdır. Kişisel hırslarımızı geçmişteki siyasi duygularımızı bir kenara bırakmalıyız. Eğer biz bugün safımızı belli edemezsek ne zaman safımızı belli edeceğiz. Safımızı belli edemeyip hayır cephesinde yer alırsak bunun hesabını veremeyiz. 16 Nisan Türkiye için 100 yılın en önemli projelerinden biridir. Hani şimdi tek adam diyerek Tayyip Erdoğan'a yafta vurmak istiyorlar ya tek adamın ne demek olduğunu Cumhuriyet Halk Partisi tarihine baksınlar orada görürler" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Ataş Ümraniye AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title