Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika ziyareti iddialarına ilişkin, "Vatana ihanet ettikleri yetmiyor şimdi de 'bu ihanetimizi nasıl sürdürürüz' diye bir takım kirli planların oyunların içine girerek, toplum nezdinde bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Boşuna uğraşmasınlar. Bu millet Cumhurbaşkanımızı seviyor, bu millet Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyor. Hiç boşuna uğraşmasınlar." dedi.

Ataş, Kartepe ilçesindeki Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Derbent Uygulama Oteli'nde düzenlenen partisinin Kocaeli İl Teşkilat Akademisi eğitim programına katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen programın ardında, gazetecilere açıklamalarda bulunan Ataş, Kocaeli teşkilatının 6 hafta sürecek bir organizasyona start verildiğini belirterek, partililerle bir araya gelmeye devam ettiklerini ifade etti.

FETÖ/PDY üyelerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika ziyaretine ilişkin iddialarının hatırlatılması üzerine Ataş, "Vatana ihanet ettikleri yetmiyor şimdi de 'bu ihanetimizi nasıl sürdürürüz' diye birtakım kirli planların, oyunların içine girerek, toplum nezdinde bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Boşuna uğraşmasınlar. Bu millet Cumhurbaşkanımızı seviyor, bu millet Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyor. Hiç boşuna uğraşmasınlar." değerlendirmesinde bulundu.

"O yalanları tutmadı, sahtekarlıkları tutmadı"

Ataş, FETÖ/PDY üyelerinin birtakım yanlış algılarla insanların morallerini bozmaya çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Oradan kendilerine bir şey çıkmaz. Cumhurbaşkanımız oraya gitmeden önce bir takım sosyal medyada, sağda solda şunu yaydılar, 'Zarrab'ı tutuklayan savcı, Recep Tayyip Erdoğan'ı tutuklayacak'. Şimdi o yalanları tutmadı, sahtekarlıkları tutmadı. Şimdi de bu sefer 'Orada kalp krizi geçirdi.' Bütün dertleri toplum nezdinde, nasıl olumsuz bir algı oluştururuz? Bunu yapmaya çalışıyorlar, Bunun farklı versiyonlardaki oyunlarını, planlarını biz geçmişte gördük, 17-25 Aralık bu planın bir parçasıydı, gezi olayları bunun bir parçasıydı. Tutuklanan savcıları yurt dışına niye kaçtı bunların? Madem dürüsttüler, madem bu ülkeye hizmet eden bir anlayış, niye kaçtılar? Milletimiz bunların neden kaçtığını bizden daha iyi biliyorlar. Bugüne kadar milleti aldattılar, bundan sonra aldatamayacaklarını bildikleri için farklı varyasyonlarla, farklı alavere dalaverelerle milletin kafasını nasıl bulandırırız? Bunların hesaplarını yapıyorlar. Milletimiz artık bu oyunlara gelmeyecek, gelmedi. Oradaki duyarlı vatandaşlardan gereken cevabı aldılar onlar. Oradaki vatandaşlarımız duyarlılık göstererek gereken cevabı verdiler."

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Ataş AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title