Haberler

"İddialar İspatlanırsa Gerekeni Yapacağız"

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, 4 eski bakanla ilgili iddialar ispatlanırsa gerekeni yapacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, 4 eski bakanla ilgili iddialar ispatlanırsa gerekeni yapacaklarını söyledi.

Atalay, Habertürk TV'de gündemi değerlendirdi. Atalay, Meclis Soruşturma Komisyonu'nun 4 eski bakanla ilgili verdiği kararı değerlendirerek, "Komisyon üyelerinin vicdani kanaati önemlidir. Adaletin tecellisi ve her şeyin açığa çıkması amacımızdır. Yargı önünde gerçekten açığa çıkmasını istedik. Komisyonun raporu ve gerekçesi önemlidir. Gerçekler ortaya çıkmadan peşin hükümlü olmamak gerekir. Muhalefet bu olaya siyasi bakış açısıyla yaklaşıyor. Muhalefet zaten peşinen mahkum etmişti" dedi.

Bu süreçte paralel yapının ihanetini yaşadıklarını belirten Atalay, "Bu sürecin en görünür nedeni dershanelerin kapatılmasıydı. Sonrasında daha derinlerde ve uluslararası olduğu görüldü. Süreç bir darbe girişimiydi, dinlemedikleri kişi kalmamış" dedi.

Atalay, 4 eski bakanla ilgili iddiaların ispatlanması halinde gerekeni yapacaklarını kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Beşir Atalay Habertürk Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title