Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'dan Çorlu Belediyesine Ziyaret

Çorlu'da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Başkanlığı ve Eyüp İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Çorlu Belediyesini de ziyaret etti.

Çorlu'da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Başkanlığı ve Eyüp İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Çorlu Belediyesini de ziyaret etti. Aksu ve beraberindekiler burada Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile bir süre görüştü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Tekirdağ Milletvekilleri Tevfik Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, AK Parti İstanbul İl Yönetimi, AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Emine Oyacivan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ile ilçe yönetiminden oluşan heyet iftar programının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Misafir heyete Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Baysan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'ya üzerinde Çorlu Belediyesi logosunun yer aldığı kahve fincanı setini hediye etti. Baysan, "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler. Bizi hep hatırlamanız için kahve fincanı setini takdim ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ise Çorlu'da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Baysan ve ekibine başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Aksu ve beraberindeki heyet Çorlu'dan ayrıldı.

(SŞ - )

14.08.2012 17: 02: 31

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdülkadir Aksu İstanbul Ak Parti Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title