Haberler

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle Aday Adayı

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve eski milletvekili Akif Gülle, 1 Kasım seçimleri için aday adaylığı müracaatını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve eski milletvekili Akif Gülle, 1 Kasım seçimleri için aday adaylığı müracaatını yaptı.

AK Parti Amasya il binasında aday adaylığı başvuru belgelerini AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek'e teslim eden

Akif Gülle, "Yıllar sonra yeniden aday adayı olarak karşınıza çıkıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bilgim, tecrübem, gayretim ve heyecanım her zaman olduğu gibi yine de sizinle elbette beraber olacak. Siyasetin hizmet, samimiyet ve gayretten ibaret olduğuna inanıyorum. Size hizmetten başka ne derdimiz olur" dedi.

7 Haziran seçimlerinden bu güne kadar ülkede 13 yıldır yaşanmayan olaylara şahit olunduğunu söyleyen Gülle, "PKK denen caniler sanki fırsat bulmuş gibi insanımıza saldırdı. Elbette bedelini ödüyor. Daha da beterini ödeyecek. Ekonomik ilerleyişimiz durgunluk anlarını yaşadı. Ülkemize kem gözlerle bakan bazı devletler bu ortamdan memnun oldu. Seçim sonuçları ülkemizin daha da gelişmesine engel oldu. Bu saydıklarım ve daha birçoğunu biz hak etmiyoruz. 13 yıldır yaşadığımız güzellikler ve gelişmişliğin niçin aynen devam etmesi mümkün olmadı. Hepimizin bu problemlerden kurtulmak için bir defa değil bin defa düşünmesi gerekmez mi? Üzerimize düşeni hepimizin elbette yapması gerekir. Yüce milletimizin ferasetinin bu problemlerin ortadan kaldıracağına kesinlikle inanıyorum" diye konuştu.

Toplantıya Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez ile ilçe belediye ve parti başkanları da katıldı. AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, 21, 22. ve 23. dönemlerde Amasya milletvekilliği yapmıştı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Gülle Ak Parti Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title