Haberler

AK Parti Gençlik Kollarından Darende Belediyesine Ziyaret

AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve arkadaşları, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’i ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve arkadaşları, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan, İl Başkanlığı görevine yönetimle birlikte yeni atandıklarını belirterek "Çalışmalarımıza da yeni başladık. Ülkemizde genç nüfusun önemi çok fazla. Bugün Darende ilçemizi ziyarete geldik, Süleyman başkanımızın gençlerin yanında olduğunu bir kez daha gördük. Bundan sonra da birlikte güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Başkan Süleyman Eser de, bu ziyaretten dolayı Gençlik Kollarına teşekkür ederek "Ben gençlerimizden çok şey bekliyorum, Malatya ve Darende için güzel işler yapacaklar. Genç kardeşlerimin her zaman yanlarında olacağım. İnşallah gelecek bizim ve geleceğe beraber gideceğiz. Partimizi yücelteceğiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın söylediği gibi başkanlık sistemi bu ülkede gerçekleşecek, ülkemiz daha ileriye gidecek. Bu ülke bizim, sırt sırta verip ülkemizi daha ileriye götüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Eser, misafirlerine Tiryandafil Oteli'nde yemek verdikten sonra uğurladı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Eser Ak Parti Malatya Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title