Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayı vesilesiyle gençlik kolları ile iftarda bir araya geldi.

AK Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayı vesilesiyle gençlik kolları ile iftarda bir araya geldi.

Anadolu Harikalar Diyarında bulunan restoranda düzenlenen iftara, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hüseyin Okandan ve çok sayıda AK Parti Gençlik Kolları üyesi katıldı. Düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, "İsrail çoluk çocuk, kadın, erkek demeden bir katliamın içerisinde. Deniz kenarında top oynarken füze saldırılarından paramparça olan canları seyrediyoruz. Yüreğimiz yanıyor. Bu zulmün karşısında olmak için insan olmak gerekiyor. Bizlerde AK Gençlik olarak bu zulmün karşısında dimdik duruyoruz ve duracağız" diye konuştu.

Çalışkan ayrıca, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığına aday oldu. Bizlerde böyle bir liderin gençlik kollarıyız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kapı kapı gezerek Kayseri'de elini sıkmadığımız genç bırakmayarak, sayın Başbakanımızın selamını götüreceğiz. Allah'ın izniyle sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığına taşıyacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kayseri İsrail Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title