Haberler

AK Parti Gençlik Kolları 3. Ulusal Tanıtım ve Medya Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı 18-19 Ocak tarihlerinde Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını 81 ilden katılımla Ankara'da gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı 18-19 Ocak tarihlerinde Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını 81 ilden katılımla Ankara'da gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Neslihan Cenk yaptı. Bu programların dayanışmayı artırdığını belirten Cenk, "Yılda bir kere gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda 81 il teşkilatımızın Tanıtım ve Medya Başkanları ile yaptığımız istişareler, verdiğimiz eğitimler, edindiğimiz bilgiler AK Gençlik olarak çalışmalarımıza büyük bir ivme katıyor, dayanışmamızı artırıyor. Yerel seçimler öncesinde bu toplantılarla teşkilatlarımızın Tanıtım ve Medya konusunda, özellikle de sosyal medyada motivasyonunu daha fazla artırmayı amaçlıyoruz" dedi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Cenk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençler için çalıştığını ve en çok gençlere güvendiğini ve 18 yaşındaki gençlere milletvekilliği yolunu açma gayretinde olduğunu ifade eden Cenk şöyle devam etti:

"Gençlik politikaları üretmek üzere bir bakanlık kuran, üniversite harçlarını kaldıran, eğitim-öğretim alanında devrimler yapan, sayamayacağız birçok icraat ile gençlere güvenini her açıdan kanıtlayan bir partinin mensupları olarak, bu güveni boşa çıkarmayacağız. Hem meydanlarda halkımızla yüzyüze, hem sosyal medyada tanıtım medya başkanlar olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz."

Toplantının devamında Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Üzeyir Arda Ener'in Seçim propagandaları sunumunu yapmasının ardından Sosyal Medya Uzmanı Celal Karaman'ın Sosyal Medyada değişen trendler konusunda yaptığı sunum ile 81 ilden gelen İl Tanıtım ve Medya Başkanlarının donanımları ve bilgileri artırıldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Neslihan Cenk Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title