Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, şehitlerimize sahip çıkacağız. Öbür taraftan da ekonomik mücadelemizle ülkemize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız." dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, şehitlerimize sahip çıkacağız. Öbür taraftan da ekonomik mücadelemizle ülkemize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız." dedi.

Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan açıklamaya göre, Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen 24. GAPSHOES Yaz Fuarı'nı ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fuarı dolaşarak firma yetkilileriyle görüştüğünü ifade eden Koçer, ayakkabı sektörünün geldiği noktayı görme fırsatı bulduğunu söyledi.

Gaziantep'in ayakkabı üretiminde söz sahibi olduğunu vurgulayan Koçer, "2001 yılında bin 100 metrekare ile başlayan bu fuar, bugün iki holde 25-30 bin metrekareye yaklaşan bir alanda yapılıyor. Bu Gaziantep sanayisinin rekabet gücünü ortaya çıkartıyor. Yine ayakkabı sektörünün gücünü gösteriyor. Yine Gaziantep'in kurumsal kapasitesini ortaya koyuyor." diye konuştu.

Koçer, Türkiye'nin bir tarafta terörle mücadele ederken diğer taraftan da ekonomik mücadele verdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Terörle mücadele edilen bu dönemde birlik ve beraberliğe daha fazla önem vermeliyiz. Tüm aktivitelerimiz, tüm programlarımız devam etmeli ve moral ve motivasyonumuzu en üste seviyede tutmalıyız. Kayseri'de yaşanan alçak saldırıyı buradan lanetlemek istediğimi belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın terör örgütlerine yönelik başlattığı milli seferberlik ruhu içerisinde tüm vatandaşlarımızın vatanı ve milleti uğruna birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durmasını bekliyoruz. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, şehitlerimize sahip çıkacağız. Öbür taraftan da ekonomik mücadelemizle ülkemize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız."

Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yapılan ziyarette Koçer'e, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özpolati, GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü, Akort Fuarcılık Genel Müdürü G. Hülya Akkaya, Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akkaya ile OFM Müdürü Metin Eren de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Nejat Koçer Gaziantep AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title